google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Είμαστε Έλληνες ανόητε»: Μια δυναμική απάντηση στον Βόλφανγκ Σόιμπλε.

«Είμαστε Έλληνες ανόητε»: Μια δυναμική απάντηση στον Βόλφανγκ Σόιμπλε.

Δυο φορές, οι Γερμανοί ανατινάξατε τον κόσμο ολόκληρο, με 100 εκ. νεκρούς και καταστρέψατε 500.000.000 δωμάτια! Το δωματιάκι με τους δυναμίτες και το κερί, μην ανατιναχθεί, φοβάσαι… ανόητε; ΟΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ πρακτικές και η αμετροέπεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε. Διακατέχεται επίσης από ένα ανθελληνικό σύνδρομο, το οποίο του βγαίνει αυθόρμητα, όπως σε πολλούς Γερμανούς πολιτικούς αφού δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι η μικρή Ελλάδα ύψωσε το ανάστημά της και συνέτριψε τις στρατιές των κατακτητών που μας έστειλε ο Αδόλφος Χίτλερ και ότι στάθηκε εμπόδιο η ηρωική άμυνα των Κρητικών, στο να καταλάβει την Ρωσία, πριν έρθει ο χειμώνας που τους αποδεκάτισε. Προβληματικός σε όλα του ο Σόιμπλε με την κουτοπονηριά που τον διακρίνει δανείστηκε το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του Μπιλ Κλίντον «είναι η οικονομία ηλίθιε» και παραφράζοντας το, είπε «είναι η εφαρμογή ανόητε».
Προφανώς με το άθλιο αυτό τσιτάτο επιχείρησε αφενός να δικαιολογήσει την αποτυχία των μέτρων, που πήρε η τρόικα τα τελευταία πέντε χρόνια και να ρίξει τις ευθύνες για το ναυάγιο του προγράμματος στους Έλληνες και τον Αλέξη Τσίπρα, που δήθεν δεν το εφαρμόζουν όπως πρέπει και συγχρόνως να βρίσει τον ελληνικό λαό, ως ανόητο. Σε κάθε περίπτωση η απάντηση στον Σόιμπλε έπρεπε να δοθεί στα γαλλικά γιατί τα γερμανικά πολιτικά παχύδερμα δεν καταλαβαίνουν από ευγένεια, ούτε έχουν δημοκρατικές ευαισθησίες. Κάποιος έπρεπε να πει στον Σόιμπλε: «Είμαστε Έλληνες ανόητε και δεν σε φοβόμαστε»! Άλλωστε εξασφαλίσαμε τον παγκόσμιο θαυμασμό ξεπαστρεύοντας τους φασίστες των SS, όταν οι υπόλοιπες χώρες και οι λαοί της Ευρώπης τους προσκυνούσαν και έκαναν τον τροχονόμο για να περάσουν οι σιδηρόφρακτες στρατιές του Χίτλερ. Οι Έλληνες δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ Γερμανοί, γιατί έχουν γεννήσει τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Αντίθετα οι Γερμανοί, του προβληματικού Σόιμπλε έβαλαν φωτιά σε ολόκληρο τον κόσμο οδηγώντας στο θάνατο εκατό εκατομμύρια ανθρώπους. Οι Γερμανοί του Σόιμπλε είναι αυτοί που οδηγούσαν στους φούρνους τους Εβραίους στήνοντας ολοκαυτώματα. Οι ηγέτες της Γερμανίας του Σόιμπλε είναι αυτοί που ευθύνονται για τους δύο παγκόσμιους πολέμους, τις καταστροφές, τους βασανισμούς και τον αφανισμό των πολιτιστικών μνημείων. Όντας οι ίδιοι απολίτιστοι ανατίναξαν πεντακόσια εκατομμύρια δωμάτια και τώρα ο Σόιμπλε έχει αποκτήσει ευαισθησία στους δυναμίτες και προσέχει μήπως ανατινάξει κανένα δωματιάκι…
Είναι δικαίωμα του κάθε Σόιμπλε να διακατέχεται από σύνδρομα, εμμονές και ψυχολογικές εναλλαγές. Αυτά όμως αποτελούν ιδιωτική του υπόθεση και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να βγάζει τα απωθημένα του, βρίζοντας τους Έλληνες και επιχειρώντας με κουτοπονηριά να μειώσει τους ηγέτες της χώρας μας. Γιατί αν θέλει να αναζητήσει τις κακοδαιμονίες της Ευρώπης δεν είναι δύσκολο. «Είναι ο φασισμός ανόητε» που κατέστρεψε την Ευρώπη και η λιτότητα που οδηγεί την παγκόσμια οικονομία πάλι στον γκρεμό.
Είναι ο γερμανικός φασισμός, ψεύτη Σόιμπλε, που σκόρπισε τη συμφορά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που η ανθρωπότητα τον πλήρωσε με εκατό εκατομμύρια ψυχές στους δύο παγκόσμιους πολέμους. Είναι οι στρατιές των SS αγαπητέ Βόλφγκανγκ που άρπαξαν τα αποθέματα χρυσού της χώρας μας για να χρηματοδοτήσουν τα πάντσερ του Χίτλερ. Είναι το κατοχικό δάνειο αξιότιμε κ. Σόιμπλε που δεν μας το επιστρέψατε ακόμα. Βέβαια η γερμανική ηγεσία θρασύτατη και προκλητική όπως πάντα και με τη γνωστή υπεροψία της αντί να απολογείται για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λαού και ολόκληρης της ανθρωπότητας, συνεχίζει να προκαλεί.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη