ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

kyparissiotis | Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2016 | 0 σχόλια

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε ανεμοστρόβιλος που πέρασε γύρω στις 1:30 τη νύχτα, από την περιοχή των Φιλιατρών. Το ευτύχημα ήταν ότι δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές...


Ο ανεμοστρόβιλος ξήλωσε κυρίως δέντρα, σκεπές, έσπασε τζάμια, ενώ το ευτύχημα είναι ότι λόγω της ώρας δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του filiatranet, μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών, όπου ξηλώθηκαν σκεπές σε αποδυτήρια - γυμναστήριο και το γραφείο της ομάδος. 

Η σιδερένια πόρτα της κεντρικής εισόδου βρέθηκε καρφωμένη σε δέντρο που βρίσκεται μπροστά από το εκκλησάκι, ενώ ένα άλλο έπεσε ακριβώς δίπλα από την εκκλησία.


Αρκετές ζημιές προκλήθηκαν στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, αλλά και σε οικίες που βρίσκονταν εκεί κοντά, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια, ηλιακοί θερμοσίφωνες, δεξαμενές και σκεπές.
Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια