google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 5-0: ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΥΠΟΥ ΑΟΚ οι "κυανόλευκοι"

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 5-0: ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΥΠΟΥ ΑΟΚ οι "κυανόλευκοι"

Στους... πέντε ανέμους σκόρπισε τον Αγρα η Κυπαρισσία κερδίζοντάς τον με 5-0 και μετατρέποντας σε περίπατο το Τριφυλιακό ντέρμπι.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας ήταν καταιγιστικοί στο β' μέρος και μέσα σε διάστημα 25 λεπτών μετέτρεψαν το εύθραυστο 1-0 σε 5-0, αφήνοντας ικανοποιημένους τους πολυάριθμους φιλάθλους τους (το ματς είδαν και αρκετοί φίλοι του Αγρα).
Ετσι ο ΑΟΚ παρέμεινε στο -8 από τον πρωτοπόρο Πάμισο και συνεχίζει την προσπάθεια για τον τίτλο, προσμένοντας γκέλες από την ομάδα της Μεσσήνης.
Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" που παρατάχθηκαν με έξι νεοαποκτηθέντες στην 11αδα, στάθηκαν καλά για ένα ημίχρονο, όμως όταν δέχθηκαν το δεύτερο γκολ κατέρρευσαν με συνέπεια να υποστούν βαριά ήττα.
Η ομάδα του Γιάννη Δανίκα άνοιξε το σκορ στο 18' με σουτ του Παναγόπουλου που έκανε το 1-0 και μέχρι το ημίχρονο έλεγξε το ματς, χωρίς να κάνει μεγάλες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι "κυανόλευκοι" πάτησαν... γκάζι προσφέροντας πλούσιο θέαμα.
Στο 57' ο Καμποσιώρης τροφοδότησε τον Μοντεσάντο ο οποίος με κεφαλιά πάσα έδωσε στον Παναγόπουλο που πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Η Κυπαρισσία είχε πιάσει... τρελό ρυθμό και στο 62' ο Ανδρουτσης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μοντεσάντος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΚ.
Στο 65' έγινε το 4-0 ύστερα από σέντρα του Παναγόπουλου και κεφαλιά του Παπαγεωργίου. Στο 70' ο Καμποσιώρης είχε σουτ στο δοκάρι και ο... χορός των γκολ έκλεισε στο 83' με τον Αργυρόπουλο να βγάζει κάθετη πάσα στον Παπαγεωργίου που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος και βοηθοί ήταν οι Τσοπανάκης και Παλλαδίνος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Παναγόπουλος (68' Κόλλιας), Παπαγεωργίου, Μοντεσάντος (73' Κωνσταντόπουλος), Δημητρουλόπουλος, Γεωργιόπουλος (73' Αργυρόπουλος), Καμποσιώρης.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσαμπάς, Γεωργόπουλος (77' λ. τρ. Μπαμπούς), Παπανδρεόπουλος (57' Ξυδιάς), Σώκαλης, Χατζηπαναγιώτης, Μπουρλάκης, Παναγιωτόπουλος (68' Μπολούν), Σωτηρόπουλος, Μερκούρη, Χούτος, Κοσυφολόγος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη