google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


Υπέροχα χειροποίητα ημερολόγια απο τη Γ Λυκείου του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας τα οποία είναι πραγματικά εκπληκτικά είναι φέτος το καλύτερο δώρο των γιορτών.. Η Βάσω Αργυροπούλου και τα παιδιά της, δημιούργησαν και εμεις τους δείχνουμε την αγαπη μας αγοράζοντας ένα απο αυτα, στηρίζοντας την εκδρομή τους!!!!!Συγχαρητηρια σε ολους σας!!! ΟΙ μαθητές που ομολογουμένως αποδεικνύουν ότι είναι δημιουργικοί σε ένα από τα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα της Τριφυλίας, έβαλαν την ιδέα,έβαλαν τον ενθουσιασμό κ την πολύτιμη βοήθειά τους και ιδού ένα δείγμα της δημιουργικής τους προσπάθειας που απέδωσε καρπούς....ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2016 ( Γτάξη ΕΠΑΛ).....πολύς ο χρόνος κ άλλος τόσος κόπος...το αποτέλεσμα όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους αντάμειψε.
Όλα αυτά, στα πλαίσια της προσπάθειάς τους για να γίνει πιο εφικτός ο στόχος της πραγματοποιησης της ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ τους......με συμβολικό φυσικά τίμημα. Παράλληλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθέτησαν μέχρι χειροποίητα στολίδια.. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλές γιορτές σε όλο το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που μας επιφυλάσσει πολλές δραστηριότητες την νέα χρονιά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη