google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Β ΤΟΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ Β ΤΟΠΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ


ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ εμφανίζεται φέτος ο Παντριφυλιακός Καλονερού για το δυνατό Πρωτάθλημα της β τοπικής κατηγορίας καθώς με τον θετικό αποτέλεσμα με 3-1 εκτός έδρας με τον Πανιώνιο Καλαμάτας, το Σάββατο κατάφερε να δείξει αυτή την φορά στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι ότι ξέρει να ηγείται στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας επάξια τον Αστέρα Μικρομάνης.
Η ομάδα μπήκε συγκεντρωμένη στο γήπεδο της Κυπαιρσσίας καθώς στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από σέντρα που κατέληξε στα πόδια του Γιώργου Μητρόπουλου κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο ρυθμός ανέβηκε αργότερα από τους φιλοξενούμενους οι οποίο κέρδισαν μια φάση κοντά στο 19ο λεπτό χωρίς όμως κάποια σοβαρή εξέλιξη. Όταν όμως μετά από φάουλ κινδύνεψε στη μικρή περιοχή η εστία του Καλονερού στο 25ο λεπτό, ο Σταυρόπουλος έσωσε την κατάσταση πέφτοντας άψογα πάνω στην μπάλα καταφέρνοντας να την μπλοκάρει. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πάνω από 4 κόρνερ διαδοχικά σε στημένες φάσεις, δημιουργήθηκε η ευκαιρία για το Καλονερό στο 45ο λεπτό όπου μόνος του στην μικρή περιοχή για δεύτερη φορά ο παίχτης προπονητής Μητρόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0. 
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με φάσεις στο 67ο και 70ο λεπτό, όταν λίγη ώρα αργότερα από καθαρή τύχη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα γράφοντας το 2-1 με το οποίο έληξε ο αγώνας χωρίς όμως από εκεί και μετά να δημιουργούνται αξιόλογες φάσεις καθώς το Καλονερό διατήρησε την αμυντική του γραμμή στο έπακρο.
ΚΑΛΟΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος Καν., Κανελλόπουλος Σαρ., Γαλάνης Γ.,. Αρβανίτης, Μητρόπουλος Γιώργ., Βλάμης Παν., Κορακοβούνης, Παπαιωάννου, Βλάμης Γιώργος.
ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ: Μητσέας, Αθανασόπουλος. Μαυροειδής, Βραχάς, Μπούρας-Σουλιμάς, Μαρκόπουλος, Μπαράι, Καρδάσης, Σκαρπαλέζος, Καρδάσης Ιωάν., Αλεξόπουλος. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη