google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3

Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3

Δύσκολη αλλά συνάμα σημαντική νίκη πέτυχε η Κυπαρισσία που έφυγε με το διπλό από την Καλαμάτα επικρατώντας του Απόλλωνα με 3-0.Το σκορ αδικεί πάντως την Καλαματιανή ομάδα που θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς.Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους που μετά το 0-1 κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο ο Μιλοσέσκι που πέτυχε 2 γκολ με απευθείας φάουλ.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 18′ ο Πετράκος έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Κυπαρισσίας.
Στο 28′ ο Παπαγεωργίου έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 30′ ο Δ. Τσουλάκος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 35′ ο Κωνσταντόπουλος δυνατό σουτ μπλόκαρε σταθερά ο Αντωνόπουλος.
Στο 50′ ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε το φάουλ, ο Αντωνόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Παναγόπουλος πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσαιντ.
Στο 54′ ο Γεωργιόπουλος έκανε την πάσα στον Παναγόπουλο που έκανε αμέσως το σουτ αλλά και και πάλι ο Αντωνόπουλος απέκρουσε.
Στο 73′ ο Δημητρόπουλος με σουτ νίκησε τον πορτιέρο της Καλαματιανής ομάδας και έκανε το 0-1.
Στο 78′ ανέλαβε δράση ο Μιλοσέσκι. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην  συνέχεια στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 87′ ο Μιλοσέσκι με το αριστερό αυτή την φορά εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να καταλήγει και πάλι στα δίχτυα για το τελικό 0-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Καρβούνη και Γεωργαντά.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σπ. Αντωνόπουλος, Παυλάκος, Μιγκάκης, Δ. Πανταζής, Πετράκος (75′ Στριλίγκας), Κλουβάτος, Μάλαμας, Σκιάς, Δ. Τσουλάκος (81′ Στ. Τσουλάκος), Π. Πανταζής (60′ Μαργιόλης), Σαραντόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Α. Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Παναγόπουλος, Κωνσταντόπουλος (56′ Κόλλιας), Μιλοσέσκι (88′ Ζαφείρης), Παπαγεωργίου (72′ Μανδραπήλιας).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη