ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΠΡΩΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ EXIT POLL - ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ KAI 8 KOMMATA ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ

kyparissiotis | Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2015 | 0 σχόλια

ΠΙΣΤΗ στην παράδοση ομάδα καθηγητών με την υποστήριξη της POLIS ANALYSIS πανελλαδικά δημοσιεύουμε το EXIT POLL που αναλύει την ένδειξη του εκλογικού σώματος όπως συνέβη και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 όπου οι μετρήσεις μας ήταν επακριβείς για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Με βάση την διαμόρφωση τάσεων του εκλογικού σώματος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, την μέθοδο της κάλπης, αλλά και την ερώτηση σε τυχαία δείγματα πληθυσμού μέσα από ιστοσελίδες της Ένωσης συντακτών ίντερνετ αποτυπώθηκε η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος πριν την κάλπη που είναι ότι πιο κοντά στην πραγματική εικόνα των εκλογών. Η εκτίμηση δεν περιέχει το ποσοστό των ψηφοφόρων που δεν θα πάνε να ψηφίσουν το οποίο είναι κυμαινόμενο. Τα αποτελέσματα εκτός από το kyparissianews.com με την τεχνική υποστήριξης της Freegr network αποδίδονται στο Ρadio 936 Greece και το Ομογενειακό πρακτορείο ειδήσεων με το οποίο έχουμε συνεργασία σε επίπεδο Πελοποννήσου. Επίσης δύο τηλεοπτικοί σταθμοί της Πελοποννήσου θα έχουν εκτός από το γράφημα και το αποτέλεσμα των exit poll που εκδόθηκε στις 17.30..
. Η απόκλιση είναι σύν πλήν 1 τοις εκατό. Η ΑΠΟΧΗ ξεπερνά το 51% ενώ το exit poll είναι ότι πιο κοντά στα αστικά και ημιαστικά κέντρα. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ 
Ευχαριστούμε πολύ την freegr network για την δικτυακή υποστήριξη και μεθοδολογία.
ΓΡΑΦΗΜΑ EKLOGES 1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΩΣ ΧΘΕΣ
ΓΡΑΦΗΜΑ EKLOGES 2 EXIT POLL.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια