google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Στόχος η άνοδος και όχι να βγω πάλι πρώτος σκόρερ", τονίζει ο Φώτης Παναγόπουλος

"Στόχος η άνοδος και όχι να βγω πάλι πρώτος σκόρερ", τονίζει ο Φώτης Παναγόπουλος

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Κυπαρισσία ξεκίνησε εκτός έδρας το πρωτάθλημα, με την ειδοποιό διαφορά ότι τώρα νίκησε (0-3 το Διαβολίτσι), ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου του 2014 είχε μείνει στο 0-0 με την Εράνη. Στη συνέχεια βέβαια κατέκτησε αήττητη τον τίτλο στην Α' τοπική και έφθασε μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' εθνική. Σημασία λοιπόν έχει η διάρκεια, αλλά σίγουρα μια νίκη στην πρεμιέρα δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση και ιδιαίτερα σε μια δύσκολη έδρα. "Κάθε αρχή είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Ηταν πρεμιέρα και υπήρχε λίγο άγχος. Το Διαβολίτσι είναι πολύ καλή ομάδα και δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εκεί", δηλώνει στο "Ν" ο Φώτης Παναγόπουλος, σκόρερ του 0-2, ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσε ο Μιλοσέσκι.
Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ξεκαθαρίζει πάντως ότι: "Δικός μου στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η άνοδος και όχι να βγω πάλι πρώτος σκόρερ. Τώρα αν τα καταφέρω θα είναι καλό, όμως δεν το σκέφτομαι". Ο έμπειρος φορ τονίζει στη συνέχεια ότι: "Η ομάδα έχει δυναμώσει, γιατί έχει μείνει ο βασικός κορμός και ήρθαν πολλοί καλοί παίκτες. Είναι θέμα χρόνου να βρούμε το ρυθμό μας. Θα φανεί βέβαια στο γήπεδο αν θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύουμε στους εαυτούς μας". Αγωνιστικά, ο Μιτρόφ ανεβάζει ρυθμούς και θα είναι έτοιμος στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στη Ανδρούσα, που θα διεξαχθεί στις 23 Σεπτεμβρίου στην Κυπαρισσία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη