google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Η Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα τον ΑΟ Διαβολιτσίου στο πλαίσιο της γ΄ φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ ο πρωταθλητής Μεσσηνίας ΑΟ Κυπαρισσίας «κοντράρεται» με τον Πάμισο Μεσσήνης σε «πρόωρο τελικό». Ακόμη ο Ολυμπιακός Καλαμάτας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Φαραί, ο Αστέρας Αρφαρών φιλοξενεί τον Πανθουριακό, ο Κυπελλούχος Μεσσηνίας Τσικλητήρας Πύλου περιμένει την Αναγέννηση Παραλίας, ενώ ο Δωριέας Δωρίου «συγκρούεται» με τον Παπαφλέσσα Χώρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. – ΑΟ ΦΑΡΑΙ
Χωρίς τους Γιώργο Ζωγράφο (τραυματίας), Βασίλη Καρλαύτη (ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του) αντιμετωπίζει τον ΑΟ Φαραί ο Ολυμπιακός Καλαμάτας.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Πολυμενέας προβληματίζεται  για τη συμμετοχή των Γιάννη Κούτρη (ταλαιπωρείται από διάστρεμμα), Γιάννη Γιάνναρη (τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης). Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας θέλει νίκη – πρόκριση με καλή εμφάνιση.
Με προβλήματα θ’ αγωνιστεί και ο ΑΟ Φαραί. Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής Σπύρος Τσίκινης και ο τεχνικός Νίκος Γεωργακλής, δεν μπορούν να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία των Μιχάλη Καντζιλιέρη (επαγγελματικές υποχρεώσεις), Δημήτρη Γκότση (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).
Παρά τις απουσίες, ο ΑΟ Φαραί θα «κυνηγήσει» τη νίκη – πρόκριση, συνεχίζοντας έτσι στο θεσμό.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ Μ.
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει στο μεγάλο ντέρμπι με τον Πάμισο Μεσσήνης ο πρωταθλητής Μεσσηνίας ΑΟ Κυπαρισσίας. Ο προπονητής Νίκος Φρούσσος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Θεόδωρο Ντουγερόγλου (έκανε πρόσφατα επέμβαση στο γόνατο).
Στο στρατόπεδο τώρα των «πρασίνων» της Μεσσήνης, ο τεχνικός Αντώνης Μαυρέας και ο συνεργάτης του Αντώνης Παπαγιαννόπουλος προβληματίζονται για τη συμμετοχή των Σταύρου Τσουλάκου, Κώστα Μπαλαλά (ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς). Ο Πάμισος Μεσσήνης στοχεύει στο «διπλό» - πρόκρισης.

ΔΩΡΙΟ – ΧΩΡΑ
Με αρκετές απουσίες φιλοξενεί τον Παπαφλέσσα Χώρας ο Δωριέας Δωρίου. Ο προπονητής Γιάννης Αντωνόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σάκη Παπαδόγιαννη (έχει υπόλοιπο τιμωρίας από την περυσινή σεζόν), Βασίλη Μωράκη (τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα με τον Κεραυνό Καλαμάτας), Γιώργος Γεωργακόπουλος (ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού), Σωτήρη Γκρίτζαλη (απουσιάζει στην Πάτρα λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων). Στον αντίποδα υπολογίζεται κανονικά ο Χρήστος Τσαμπούρης.
Η ομάδα του Δωρίου βλέπει μόνο νίκη. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θ’ αγωνιστεί ο Παπαφλέσσας Χώρας. Ο τεχνικός Κώστας Λυμπερόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν το ματς χωρίς άγχος.

ΑΡΦΑΡΑ – ΘΟΥΡΙΑ
Με μια σημαντική απουσία περιμένει τον Πανθουριακό ο Αστέρας Αρφαρών και είναι εκείνη του Γιάννη Καρύδη (αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Ακρίτα Κορώνης).
Ο προπονητής Στάθης Βανικιώτης, ο συνεργάτης του Γιώργος Βαλτασάρος και οι ποδοσφαιριστές τους θέλουν να συνδυάσουν νίκη με καλή εμφάνιση.
«Κομπλέ» θα παραταχθεί η ομάδα της Θουρίας, καθώς ο τεχνικός Γιώργος Αργυρόπουλος έχει όλο το δυναμικό διαθέσιμο. Ο Πανθουριακός θα προσπαθήσει να  βγάλει «διπλό» και να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις.

ΠΥΛΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
«Πάνοπλος» υποδέχεται την Αναγέννηση Παραλίας ο Κυπελλούχος Μεσσηνίας, Τσικλητήρας Πύλου, καθώς ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και ο συνεργάτης του Κώστας Παλαμάρας, έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους. Η ομάδα της Πύλου θέλει νίκη – πρόκριση με αξιόλογη εμφάνιση.
Χωρίς τον Φάνη Κάνιστρα (ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του) θ’ αγωνιστεί η Καλαματιανή ομάδα. Ο τεχνικός Πέτρος Χιώτης και οι ποδοσφαιριστές του θα «κυνηγήσουν» την έκπληξη, γνωρίζοντας βέβαια ότι έχουν δύσκολο έργο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Με μεγάλη σοβαρότητα βλέπουν στο στρατόπεδο της Καλαμάτας το σημερινό ματς με τον ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς γνωρίζουν ότι η αντίπαλη ομάδα είναι αξιόμαχη και πως αν δεν προσέξεις στο Κύπελλο μπορείς να πέσεις θύμα έκπληξης. Ο προπονητής Κώστας Κλάδης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του περισσότερους νεοαποκτηθέντες (εκδόθηκαν τα δελτία τους).
Ενισχυμένο με τον Θεόδωρο Δασκαλάκη (εξέτισε την ποινή του) θ’ αγωνιστεί το συγκρότημα του Διαβολιτσίου. Ο τεχνικός Σωτήρης Δημάκης, ο συνεργάτης του Μιχάλης Παυλάκης και οι ποδοσφαιριστές τους, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την υπέρβαση, γνωρίζοντας όμως πως έχουν λίγες πιθανότητες.

Αναλυτικά τα σημερινά ματς της γ΄ φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας, με τους διαιτητές που τα «σφυρίζουν» έχουν ως εξής:
Ώρα 5.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ολυμπιακός Καλαμάτας -  ΑΟ Φαραί: Στ. Λάμιας, Δ. Ταβουλαρέας, Στ. Τσαούση
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Κυπαρισσία – Πάμισος Μεσσήνης: Ηλ. Αλεξέας, Χ. Γεωργαντάς, Ηλ. Τσουλάκος
Γήπεδο Δωρίου
Δωριέας Δωρίου – Παπαφλέσσας Χώρας: Ε. Ζαρακοβίτης, Κ. Αντωνόπουλος, Αν. Τσουκάλη
Γήπεδο Αρφαρών
Αστέρας Αρφαρών – Πανθουριακός: Γ. Μπλάνας, Π. Σερεμέτης, Ι.Γιαννέτσος
Γήπεδο Μεθώνης
Τσικλητήρας Πύλου – Αναγέννηση Παραλίας: Ν. Τουρλομούσης, Ι. Κουτσαναστάσης, Απ. Καυκάς
Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας
Καλαμάτα – ΑΟ Διαβολιτσίου: Κ. Ψηλοπαναγιώτης, Ν. Τσίρμπας, Ν. Μανιατέας 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη