google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 2-0

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 2-0

Η Κυπαρισσία είχε χθες την ουσία και επικράτησε 2-0 του Πάμισου Μεσσήνης για το Κυπέλλο Μεσσηνίας χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της.Από την άλλη, η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα πάλεψε για την ισοφάριση μέχρι το 88′ όπου δέχθηκε το 2-0 αλλά δεν τα κατάφερε.Στο γήπεδο της Κυπαρισσίας βρέθηκαν 300 περίπου θεατές, αψηφώντας την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 17′ το σουτ του Γεωργιόπουλου πέρασε άουτ. Στο 27′ ο Γιαννόπουλος έκανε την σέντρα και ο Παναγόπουλος με πλάσε έκανε το 1-0.
Στο 66′ ο Χ. Τρίψας εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Αντωνόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 70′ ο Τρίψας έβγαλε σε τετ α τετ τον Χελά που άργησε όμως και την κατάλληλη στιγμή ο Γαργαρώνης έδιωξε την μπάλα.
Στο 86′ ο Κωνσταντόπουλος έκανε την πάσα στον Δημητρουλόπουλο που σούταρε αλλά ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 88′ ο Μανδραπήλιας έκανε την σέντρα και ο Κόλλιας σε κενή εστία με πλάσε έγραψε το τελικό 2-0.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλεξέας, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσουλάκο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γαργαρώνης, Γεωργιόπουλος, Αργυρόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μιλοσέσκι (67′ Κωνσταντόπουλος), Παπαγεωργίου (85′ Μανδραπήλιας), Κόλλιας, Παναγόπουλος (52′ λ. τρ. Καμποσιώρης).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Φιλόπουλος, Κορομηλάς, Μπερερής, Μωράκης, Τζανετέας, Τσώνης (50′ Τουρλίδας), Χελάς, Σαραντόπουλος (87′ Λυμπερόπουλος), Γεωργιόπουλος, Τρίψας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη