google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΕΒΑΨΑΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΕΒΑΨΑΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ εθελοντισμού αποτελούν οι πρόσκοποι στην περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου που κατάφεραν όχι μόνο να προστατέψουν τον πλούτο της περιβαλλοντικής πανίδας της περιοχής αλλά να δείξουν ότι ακόμα η προσφορά είναι διαρκής και αναγκαία.
Αυτή την φορά οι Κοινότητες του 2ου και 4ου Συστήματος Προσκόπων Ζωγράφου, εργάστηκαν εθελοντικά στο Γενικό Λύκειο Κυπαρισσία βάφοντας τα κάγκελα του σχολείου και φωτογραφήθηκαν στον φακό μας. Πρόκειται για εννέα παιδιά με 4 βαθμοφόρους των δύο συστημάτων προσκόπων που βρίσκονται στη περιοχή, οι οποίοι επισκέπτονται τη Τριφυλία. Το σύστημα προσκόπων που κατασκηνώνουν στο δάσος της Ελαίας μας δήλωσαν ότι έκαναν περίπατο τη Νέδα, έκαναν εργασίες στην Ελαία αλλά απόλαυσαν τη θέα και το ηλιοβασίλεμα από το Κάστρο των Γιγάντων.
 Όπως δήλωσε η Αρχηγός στην Κοινότητα του 4ου Συστήματος Προσκόπων Ζωγράφου, Ελπίδα Μεζίλη: «Η επαφή μας στην Τριφυλία ήταν πρωτόγνωρη στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για την αναβάθμιση της υπαίθρου καθώς οι δύο Κοινότητες του 2ου και 4ου Συστήματος Προσκόπων Ζωγράφου διέσχισαν το ποτάμι της Νέδας, επισκέφθηκαν από Ελαία, με προορισμό την Κυπαρισσία και θα συνεχίσουν σε Πύλο και Μεθώνη" Εκτίμησαν ότι αποτελεί προσφορά στην εκπαίδευση η παρουσία τους στο σχολείο, το οποίο αποτελεί στολίδι ζητώντας από το Λυκειάρχη, τον κ. Βαγγέλη Αντωνόπουλο, να προσφέρουν την εθελοντική τους δράση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη