google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΘΕΜΑ: τελικά ΧΡΩΣΤΑΕΙ η Ελλάδα? ή της ΧΡΩΣΤΑΝΕ???

ΘΕΜΑ: τελικά ΧΡΩΣΤΑΕΙ η Ελλάδα? ή της ΧΡΩΣΤΑΝΕ???

  
  Μέχρι να διαβάσεις αυτές τις σειρές, δηλαδή 3-5 λεπτά, θα έχει πουληθεί ένα σπίτι, ένα οικόπεδο κι ένα χωράφι, δηλαδή ένα μικρό μέρος ελληνικής γης!  Και ο αγοραστής θα είναι ένας πλούσιος, μία εταιρεία, μιά τράπεζα, δηλαδή εμμέσως κάποιος από τους δανειστές  στους οποίους –τυπικά- χρωστάει η Ελλάδα!


 Ζούμε κανονικό οικονομικό πόλεμο εδώ και 6 χρόνια.
 Υπάρχουν μεν λίγα ανθρώπινα θύματα ( 20.000 νεκροί, οι μισοί είναι αυτόχειρες, αλλά υπάρχουν και πολλές δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες πεινασμένοι, εξαθλιωμένοι, άστεγοι, άρρωστοι).
 Υπάρχει παράλληλα και μεγάλη κατάκτηση εδάφους από τον εχθρό, κάθε μέρα χάνουμε κι άλλο έδαφος!  
 Ο πόλεμος αυτός είναι μεν καλύτερος από τον συμβατικό γιατί δεν χύνεται πολύ αίμα, αλλά συνολικά είναι πολύ χειρότερος  διότι είναι κρυφός! Ο εχθρός είναι αόρατος, σαν να μην υπάρχει!  Σε λίγα χρόνια θα έχει πουληθεί το 80% της Ελλάδας και μεις θα ασχολιόμαστε με το αν το ΦΠΑ θα είναι 20 ή 23%..., και το ποιό κόμμα θα ψηφίσουμε.
  
 Υπάρχουν 2 θεωρίες: η μία πως η Ελλάδα χρωστάει και ή άλλη πως της χρωστάνε!
Ας τις εξετάσουμε και τις δύο κατά σειράν! Και στη συνέχεια θα βρούμε  τη λύση στο πρόβλημα!...

  1.  Η Ελλάς χρωστάει!


Η ‘Ψωροκώσταινα’ χρωστάει 330 δις και παραπάνω, χρωστάει και ‘της Μιχαλούς’. Μας δάνεισαν τεράστια ποσά, τα περισσότερα τα έφαγαν οι πολιτικοί και οι πλούσιοι και τα έβγαλαν στο εξωτερικό , και τώρα δεν έχουμε να τα επιστρέψουμε.  Γι αυτό διατάζουν μείωση μισθών-συντάξεων, αύξηση φορολογίας κλπ για να εξαθλιωθεί ο κόσμος, ώστε να αναγκαστεί να πουλήσει τη γη του φτηνά σε πλούσιους και σε μεγάλες εταιρείες των δανειστών, ώστε να πάρουν  τα λεφτά τους πίσω, μέσω της αγοράς της γης, δηλαδή σε δεκαπλάσια αξία!!. Θα πάρουν τη γη, τα νησιά, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις εταιρείες, επικοινωνίες, συγκοινωνίες κλπ. Την Ελλάδα ολόκληρη.  Τόσο απλά!!!
 Ήδη το ποσοστό συνολικά της Ελλάδας που έχει πουληθεί στους δανειστές είναι περίπου το 30 με 40%, και σε 10-20 χρόνια θα έχει φτάσει το 80% της χώρας, και μάλιστα τα καλύτερα μέρη της Ελλάδας.  Θα είμαστε όλοι σκλάβοι στον τόπο μας. Θα πληρώνουμε όλοι ενοίκιο στο σπίτι μας. Θα ζούμε 5-6 εκατομμύρια Έλληνες και άλλα 10 εκατομμύρια εντελώς ξένοι.
  Κι όμως, κανονικά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πουλήσει ούτε σπιθαμή ελληνικής γης σε ξένο, αφού έχουν χυθεί  κατά το παρελθόν ‘ποτάμια’ αίμα από άμυνα στους κατακτητές. Θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί και από το Σύνταγμα η αγορά γης από ξένους, αλλά ακόμα και από Έλληνες. Ακόμα και μείς οι ίδιοι θα έπρεπε να είχαμε μόνο μερική ιδιοκτησία, και δικαίωμα ‘μετενοικίασης’ μόνο σε Ελληνες. Όλη η Ελλάδα  είναι ιερός χώρος. Ανήκει στους Έλληνες του Μέλλοντος, ανήκει σ’ όλη τη γη.

Ευθύνες έχουν:
•  Όλοι οι πολιτικοί της Ελλάδας , το 98 %.. Έχουν τεράστια πολιτική και ποινική ευθύνη. Πρέπει να δημευτεί η περιουσία τους. Το μόνο καλό που έκανε ο καθένας τους είναι που μας γλύτωσε απ τον προηγούμενο χειρότερο: Ο Παπαδόπουλος έδιωξε το Βασιλιά, ο Καραμανλής τον Παπαδόπουλο, κλπ – Αντρέας – Μητσοτάκης – Κωστάκης – Γιωργάκης – Αντωνάκης - Αλέξης. Και έπεται συνέχεια…
• Η Εκκλησία της Ελλάδας εκτός από την αποχαύνωση που κάνει στους ανθρώπους, έχει κατακλέψει τη χώρα, άμεσα αλλά και με τη μορφή δωρεών. Η περιουσία της αγγίζει 5 φορές το χρέος!!!  
Οι πλούσιοι έχουν κατακλέψει τη Χώρα και την Ευρώπη και έχουν τα λεφτά έξω. Τόσα πολλά όσο 2 φορές  το χρέος.  
•  Οι Έλληνες του εξωτερικού έχουν δισεκατομμύρια, και αν αγαπούσαν την πατρίδα τους θα έπρεπε να γύριζαν πίσω μαζί με τα λεφτά τους ώστε να γίνουμε η πλουσιότερη και η καλύτερη χώρα του κόσμου, όπως μας αξίζει.


  1. Η Ελλάς δέν χρωστάει!!!


  Η  Ελλάδα δεν χρωστάει. Δεν είναι λογικό να χρωστά το πλουσιότερο και το καλύτερο μέρος της γης.  Αυτοί μας χρωστάνε 10 φορές περισσότερο, απ΄ όσο λένε πως τάχα εμείς χρωστάμε. Όλος ο κόσμος μας χρωστάει εκατομμύρια ‘ευχαριστώ’ και ‘συγνώμη’, και πολλά δισεκατομμύρια ευρώ και δολλάρια.
 Το ερώτημα: ευρώ ή δραχμή, είναι ψευδοπρόβλημα.
Η Ελλάδα ακόμα και με δραχμή ανήκει στην Ευρώπη, είναι η βάση της Ευρώπης, και του δυτικού και παγκόσμιου πολιτισμού γενικότερα. Θα μπορούσαν, αν είχαν σεβασμό, να είχαν ως ευρωπαϊκό ή και παγκόσμιο νόμισμα τη δραχμή.
     Η  Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο χιλιάδες χρόνια. Λόγω του καλού της κλίματος, όλοι θέλουν  να την κατακτήσουν.  Τους διώχνεις, κι αυτοί ξανάρχονται. Σήμερα με  οικονομικό πόλεμο.
• Τα κλεμμένα αγάλματα στα ευρωπαϊκά Μουσεία Γαλλίας, Αγγλίας και Γερμανίας κλπ. μόνο από τα εισιτήρια αιώνων έχουν βγάλει πολλές φορές το χρέος.
• Οι Γερμανοί ειδικά, μόλις πριν 70 χρόνια μας έκλεψαν χρήμα-χρυσάφι-  αρχαιότητες , έκαψαν , βίασαν, σκότωσαν.  Οι ανθρώπινες ζωές –όμως- δεν υπολογίζονται με χρήματα. Μια ανθρώπινη ζωή αξίζει όσο όλα τα λεφτά της γης. Η Γερμανία συνολικά μας χρωστά 3 φορές το χρέος, και από ηθικής απόψεως μας χρωστά 300 φορές το χρέος!!!


 ----Όμως οι δανειστές μας είναι ψυχροί, ευρωπαϊκές παλιοκοινωνίες που λέει και το γνωστό τραγούδι, και δεν αισθάνονται να χρωστάνε. Αυτοί δεν δίνουν ‘ούτε του αγγέλου τους νερό!’

Τελικά χρωστάμε ή μας χρωστάνε?


Από τη μια πλευρά είπαμε πως χρωστάμε, αλλά από την άλλη μας χρωστάνε και μάλιστα πολύ περισσότερα. Κι όμως το ερώτημα είναι λάθος γιατί  το  ΧΡΕΟΣ  της  Ελλάδας   δ ε ν   είναι  οικονομικό!!!


 Ακόμα κι αν μας χάριζαν εντελώς το χρέος, ακόμα κι αν μας δάνειζαν και άλλα χρήματα, δεν θα ξέραμε να τα διαχειριστούμε. Πάλι μένει το πρόβλημα διότι η χώρα νοσεί, είναι βαρειά άρρωστη.
Πρέπει να γίνουν άμεσα  δ ρ α σ τ ι κ έ ς   μ ε τ α ρ ρ υ θ μ ί σ ε ι ς, όχι όμως σαν κι αυτές που σκέφτονται να κάνουν οι κυβερνώντες.  
 Την βασική ευθύνη την έχουν οι Έλληνες Πολιτικοί, κι όχι τόσο οι Ευρωπαίοι που φυσικό είναι να θέλουν το συμφέρον τους,  και ούτε και  ξέρουν την ψυχολογία του Ελληνα.
Ε μ ε ί ς    ο ι    Έ λ λ η ν ε ς   χ ρ ω σ τ ά μ ε,  α λ λ ά   ό χ ι   σ τ ο υ ς  δ α ν ε ι σ τ έ ς.
  Χρωστάμε στην Ελλάδα, δηλαδή στην ιστορία της και στο μέλλον της, στους απόγονούς μας, στη γη την ίδια.  


Χρωστάμε  να βρούμε τη λύση για την σημερινή κατάσταση.


Π    Ρ    Ο    Τ    Α    Σ    Ε    Ι    Σ


•--Μείωση του μισθού βουλευτών στο μισό, και όλων γενικά των υψηλόμισθων. Ανώτερος μισθός σε όλη τη χώρα 3.000, τόσα να παίρνει και ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο Ανώτατος Δικαστής και ο Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος
•--Απόσταση πλούσιου φτωχού το πολύ 1 προς 5! (κατώτερος μισθός 600 ευρώ, με 4 ώρες εργασία- μηδενισμός ανεργίας)
•-Πλήρης χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους, δήμευση περιουσίας της  εκκλησίας, να πουληθεί σε Έλληνες, και με τα λεφτά αυτά να αποπληρωθεί το χρέος.
•--Να πάρουν το ήμισυ από τις καταθέσεις που έχουν Ελληνες στο εξωτερικό, και να τα δώσουν για το χρέος.
•--Να τιμωρηθούν συνοπτικά όλοι οι πολιτικοί που ενέχονται σε σκάνδαλα, να δημευτεί η περιουσία τους, να πουληθεί φτηνά σε Ελληνες και τα λεφτά για το χρέος.
•--Κίνητρα να επιστρέψουν οι ομογενείς μαζί με τα χρήματά τους.
•--Να δοθούν κίνητρα να φύγουν οι 9 στους 10 από τις πόλεις και να πάνε στα χωριά τους.  Πάμφθηνο ρεύμα και νερό στα χωριά, πανάκριβο στις πόλεις.
•-- Δωρεάν συσσίτια για όλους μέχρι να φύγει η κρίση.
---------- Μόλις κάνουμε αυτά, τότε θα απαιτήσουμε από τους Ευρωπαίους να μας επιστρέψουν τα κλεμμένα χρήματα, χρυσάφια, αρχαία, και να μας χαρίσουν το υπόλοιπο χρέος.


Αλλά για να γίνουν όλα αυτά τα δύσκολα μα αναγκαία, πρέπει να γίνει άμεσα μια κυβέρνηση εθνική σωτηρίας, έκτακτης ανάγκης, κάπως σαν ‘χούντα’. Να  δημεύσει την περιουσία όσων έκλεψαν. Να είναι μια κυβέρνηση πολυκομματική, ακόμα και με ακραία κόμματα σαν το ΚΚΕ και τη Χ.Α.


 Δυστυχώς η ρεαλιστική πικρή αλήθεια λέει πως -τουλάχιστον προς το παρόν- δεν πρόκειται να γίνουν τα ανωτέρω και πως θα συνεχιστεί κι άλλο ο οικονομικός πόλεμος…
 Εκτός κι αν γίνει κάτι απρόβλεπτο…


 antoniosantonopouloskyparissia


Υ.Γ.    Ο απλός λαός είναι δεκάδες φορές πιο σοφός και πιο τίμιος από τους πολιτικούς μας. Ας θυμηθούμε πως όταν ο Γιωργάκης ανακοίνωνε από το ακριτικό Καστελόριζο την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ., την άλλη μέρα μια γερόντισσα αγρότισσα από το νησί, προσφέρθηκε να δώσει δια βίου την μικρή της σύνταξη, 340 ευρώ, στο κράτος για να βοηθήσει πρώτη αυτή να ξεχρεωθεί η Ελλάδα. Αυτή έπρεπε να γινόταν Πρόεδρος Δημοκρατίας, κι όχι ο σημερινός που εξακολουθεί να λαμβάνει τα 10 χιλιάδες και πλέον ευρώ ενώ η χώρα βουλιάζει... Η γιαγιούλα αυτή, αν έβλεπε έναν άντρα να χαστουκίζει μια γυναίκα, σίγουρα δεν θα έμενε απαθής. Θα έλεγε: ‘σταμάτα, ντροπή σου!.’
  Αυτό λέμε και μείς όλοι στους ψευτο-πολιτικούς μας που χαστουκίζουν την Ελλάδα:  σταματήστε! Ντροπή σας!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη