ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

kyparissiotis | Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2015 | 0 σχόλια

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ εργαστήριο για νέες τεχνολογίες αιχμής αποτελεί η Τριφυλία καθώς ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πείραμα για την άδρευση των καρπουζιών στο χωράφι.
Για τα νέα αυτά πειράματα ο διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, Αντώνης Παρασκευόπουλος, σημείωσε: «Είμαστε εδώ για την προώθηση και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αφορούν την άρδευση και την θρέψη των καλλιεργειών, σε καλλιέργειες που είναι εξαιρετικά δυναμικές με εξαγωγικό προσανατολισμό. Θέλουμε στην προσπάθεια αυτή να αξιοποιήσουμε το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, αλλά και έναν επιστήμονα της περιοχής που έχουν την πολυτέλεια να τον έχουμε δίπλα μας, τον κ. Φουντά. Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών μπορεί να συμβάλει στην μείωση του κόστους παραγωγής και στην βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων. Διαπιστώνοντας ότι γίνεται σπατάλη στην άρδευση, στα πλαίσια εξοικονόμησης νερού αλλά και λόγω των προβλημάτων και τις επιπτώσεις στην παραγωγή, θα πρέπει να βρούμε την σωστή ποσότητα άρδευσης αλλά και το σωστό χρόνο».

Category: , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια