google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας (χωρίς να πραγματοποιήσει Γενική συνέλευση), εξέδωσε απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του δημοψηφίσματος που διεξάγεται στις 5-7-2015. Η απόφαση αυτή είναι αντιγραφή (σε περίληψη) της απόφασης του Δ.Σ. Αθήνας.
     Ένας σύλλογος που αδιαφόρησε μέχρι τώρα, στα βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού μας, ένας σύλλογος που δεν έχει επιδείξει το παραμικρό ενδιαφέρον και οποιαδήποτε αλληλεγγύη στις ασθενέστερες και δοκιμαζόμενες τάξεις της Χώρας μας, ένας σύλλογος που αρνήθηκε να πραγματοποιήσει την παραμικρή εκδήλωση-διαμαρτυρία ακόμα και για την προτεινόμενη τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, προς όφελος των τραπεζών και σε βάρος του δικαίου, ξύπνησε ξαφνικά από τον λήθαργο και εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αποφαίνεται …. «για την αντισυνταγματικότητα του Δημοψηφίσματος».
Οι δικηγόροι, λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους. θα έπρεπε να υπηρετούν την Δημοκρατία και να βρίσκονται με το μέρος των αδυνάτων. Δυστυχώς ο Σύλλογος μας ταυτίστηκε με τις πιο αντιδραστικές πολιτικές, με το μέρος των τραπεζών και των δανειστών μας.
Στον οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται αυτή τη στιγμή εναντίον της Χώρας μας, όλο το πολιτικό σύστημα που έχει την ευθύνη για το κατάντημά της, όλο το σύστημα της διαπλοκής και των συστημικών μέσων ενημέρωσης, διεξάγουν ένα λυσσαλέο αγώνα σε βάρος της Χώρας και υπέρ των δανειστών, κραδαίνοντας την απειλή της αποπομπής μας, από τον «παράδεισο» της νεοφιλελεύθερης Ευρώπης .
Το ΟΧΙ δεν είναι ούτε ταύτιση με την κυβέρνηση, ούτε επιβράβευση των χειρισμών της. Κάθε έντιμος άνθρωπος, αντιλαμβάνεται ότι το ΟΧΙ συμπυκνώνει το πνεύμα αντίστασης ενός λαού στην πολιτική που θέλουν να επιβάλουν οι κυρίαρχες τάξεις της Ευρώπης σε όλη την Ευρωπαϊκή ήπειρο, με πειραματόζωο την Ελλάδα.
ΤΑ ΜΕΛΗ   ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ   ΜΑΡΙΝΗ
ΠΟΠΗ ΚΑΡΤΣΟΜΙΧΕΛΑΚΗ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΝΙΤΑ   ΤΣΟΥΤΣΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ   ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη