ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

kyparissiotis | Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015 | 0 σχόλια

Το παρακάτω κείμενο μας το στείλανε Έλληνες της Γερμανίας... «Εδώ στην Γερμανία ακόμα και οι πολιτικοί το λένε. Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα και αν το θέλουν όλοι οι άλλοι διότι πολύ απλά δεν το επιτρέπει το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Άρα δεν τίθεται θέμα ευρώ ή δραχμή. Ακόμα και σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ολα ρυθμίζονται μέσω του Ευρωπαϊκού Συντάγματος. Εκτός και μόνον άμα αποφασίσει η Ελλάδα από μόνη της να φύγει. Αλλά ούτε αυτό δεν θα γίνει διότι δεν θα το επιτρέψουν οι Ευρωπαίοι. 
Δεν είναι τρελοί να χάσουν δισεκατομμύρια για κάποιους εγωισμούς. Ήδη εδώ στο γερμανικό κοινοβούλιο γίνετε χαμός. Υπάρχουν πιέσεις από πολλούς Γερμανούς πολιτικούς να υποκύψουν σε μερικά θέματα. Χρεώνουν δημοσίως στην τηλεόραση την ευθύνη στην Merkel! Με το ζόρι θα κρατήσουν την Ελλάδα στο ευρώ και αυτό το ξέρει και η Ελληνική κυβέρνηση. Δεν έχετε ιδέα το τι γίνετε εδώ στην Γερμανία στο κοινοβούλιο και στην τηλεόραση από τον φόβο μιας εξόδου της Ελλάδας.»

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια