google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ" Ο Α.Ο.Κ. ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ ΜΕ 4-0 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

"ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ" Ο Α.Ο.Κ. ΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ ΜΕ 4-0 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ τρένο η ομάδα της Κυπαρισσίας στον τρίτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήδη έχει γράψει ιστορία εκ νέου με το εκπληκτικό 3-0 να γεμίζει το γήπεδο και να οδηγεί σε μεγάλη νίκη της ιστορική ομάδα.
Ο ρυθμός ανέβηκε από το 7ο κιόλας λεπτό με το πρώτο τέρμα που σημειώθηκε κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων ενώ συνολικά 2 τέρματα πέτυχε ο Κόλλιας μέχρι το 38ο λεπτό και από ένα τέρμα ο Παπαγεωργίου μετά από εύστοχη πάσα στα δίχτυα. Νέο τέρμα παρά λίγο να σημειωθεί στην επανάληψη στο 64ο λεπτό περίπου. Η υπεροχή του ΑΟΚ δείχνει ότι πλέον βρίσκεται στην μισή διαδρομή να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία. 
Η  ξέφρενη πορεία της Κυπαρισσίας δεν έχει τέλος κερδίζοντας με 3-0 εντός έδρας. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων έπαιξε πλούσιο ποδόσφαιρο κοιτώντας στα μάτια τους φιλιξενούμενους, παρέμεινε στην κορυφή με 9 βαθμούς. Οπότε το ματς που ακολουθεί με την Σπάρτη την Τετάρτη που θεωρείται καθοριστικό θα κρίνει πολλά στο ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Γ” Εθνική.
Σε ότι αφορά την εικόνα του αγώνα στο 10′ ο Κόλλιας με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 15′ ο Λυδιώτης έκανε την μπαλιά στον Κόλλια που με ψύχραιμο πλάσε μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0. Στο 30′ ο Λυδιώτης έκλεψε την μπάλα από τον Κ. Μπάρλα, έδωσε κατευθείαν στον Κόλλια ο οποίος έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Χ. Παπαγεωργίου που με πλάσε νίκησε τον Σούρτσο για το 3-0. Στο 69′ ο Φ. Παναγόπουλος πέρασε και τον Σούρτο και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει με το καθοριστικό 4-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μανούρας (Τρικάλων) με βοηθούς τους Δόση και Φωτόπουλο (Αθηνών).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Γαργαρώνης, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος (90′ Β. Παπαγεωργίου), Ανδρουτσής, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Φ. Παναγόπουλος (71′ Κωνσταντόπουλος), Χ. Παπαγεωργίου (55′ Θεοδωρακόπουλος), Κόλλιας.
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ: Σούρτσος, Λιτρίβης, Σαμαρτζής, Αγγελόπουλος, Καπράνος, Σακελλαράκης, Χατζηγιάννης, Κ. Μπάρλας, Γ. Μπάρλας (30΄λ.τρ. Ιατρίδης), Δημάκος (46′ Πολυμενάκος), Χαρμπαλής
 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ www.kyparissianews.com 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη