google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η Ανοίτη ομάδα φίλων της Κυπαρισσίας με θέμα τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, τον κόσμο και την στήριξη που πρέπει να δώσει στον ΑΟΚ.Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Ο ΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ- Καλημέρα ΑΟΚάκια…!! Λίγες στροφές πριν την λήξη του φετινού πρωταθλήματος και ανεξάρτητα από το ποιά θα είναι η κατάληξη του, υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να θιχτεί και καλό είναι να θιχτεί τώρα σε γενικό αλλά και ειδικό πλαίσιο.
Πρέπει ευθύς εξ αρχής να επισημάνουμε πως οι σύλλογοι, όποιος κι αν είναι ο σκοπός τους (αθλητικός, πολιτιστικός, φιλανθρωπικός), εκτός από τα Δ.Σ που είναι απαραίτητα για την δίοικηση και την τήρηση των καταστατικών τους, βασίζονται και πρέπει να βασίζονται κυρίως στα μέλη και στους φίλους τους. Γιαυτό λέγονται και σωματεία….γιατί ο σκοπός και οι επιδιώξεις σε επίπεδο φιλοσοφίας, το καταστατικό σε επίπεδο διαχείρησης και τα εμβλήματα σε επίπεδο συμβολισμού αποτελούν το σώμα. Όσο για εκείνους που συντάσονται γύρω από αυτή την ιδέα, αποτελούν τα μέλη χωρίς τα οποία κανένα σώμα δεν μπορεί να ζήσει, να λειτουργήσει και να προοδεύσει…!
Αυτή η επισήμανση κρίνεται αναγκαία να διατυπωθεί γιατί, και εδώ πρέπει να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μεταξύ μας, στην φετινή σεζόν αν και έχουμε ομάδα που αγωνιστικά πηγαίνει τρένο, δεν έχει υποστηριχθεί από τον κόσμο της Κυπαρισσίας, τουλάχιστον όχι όσο θα έπρεπε και όσο θα της άξιζε. Γιατί όπως και να το δεις, δεν μπορεί να είμαστε οι ίδιοι 150 σε κάθε εντός έδρας ματς και οι ίδιοι 70 σε κάθε εκτός έδρας…..δεν μπορεί να είναι μόνο αυτός ο κόσμος του ΑΟΚ…!!!
Και αλήθεια είναι πως υπάρχει μιά γενιά πιτσιρικάδων που αγαπούν την ομάδα και αποτελούν τον κορμό της κερκίδας, όμως υπάρχει ανάγκη να δούμε στο γήπεδο και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Τις ηλικίες που στήριξαν την ομάδα στην 63 χρονών ιστορίας της αλλά που δεν τους πείθεις πλέον να έρθουν στο γήπεδο. Βρισκόμαστε μόλις μερικά βήματα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μιά ενδεχόμενη άνοδο στην Γ” εθνική και αυτό έχει επιτευχθεί με σκληρή δουλειά αλλά και οικονομική αιμορραγία από μεριάς της διοίκησης…….έεεε δεν μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να μην αναγνωρίζετε μέσω της συμμετοχής σας την προσπάθεια και να μην καταλαβαίνετε πόσο απαραίτητο είναι για την πόλη μας να ανέβει επίπεδο, τόσο για λόγους κύρους όσο και οικονομικής απόδοσης αφού μια ομάδα που αγωνίζεται σε (ημι)επαγγελματική κατηγορία είναι πόλος έλξης για επισκέπτες από του γύρω νομούς…!!
Επειδή λοιπόν το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, εσείς οι μικρότεροι πρέπει να παρακινείτε τους μεγαλύτερους, επενθυμίζοντας τους τα παιχνίδια και ό,τι άλλο θα μπορούσε να τους κάνει να ξεχάσουν την μεσημεριανή ξεκούραση και να έρθουν γήπεδο. Όσο για εσάς τους μεγαλύτερους, πρέπει να ξέρετε πως ο ΑΟΚ δεν είναι πλέον μιά ομαδούλα του χωριού. Έχει ακαδημίες που δεκάδες παιδιά μαθαίνουν τον αθλητισμό και το παιχνίδι και μένουν μακριά από άλλου είδους «δραστηριότητες». Έχει το επίπεδο για να μπορεί να διασκεδάζει την Κυριακή μας.Έχει την υποδομή για να ανέβει και να μείνει ώστε να βγει κερδισμένη η πόλη μας και όλοι εμείς οι δημότες.
Για να συμβούν όμως όλα αυτά, ο ΑΟΚ σας έχει ανάγκη τόσο από πλευράς οικονομικής ενίσχυσης, ακόμα και το 5ευρω στον γκισέ μετράει, όσο κυρίως από πλευράς ηθικής συμπαράστασης και υποστήριξης των προσπαθειών και των κόπων που κάνουμε όλοι μας….διοίκηση, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι. Ελάτε να καθίσετε δίπλα δίπλα με τα παιδιά σας, να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, να συγκινηθείτε ενθυμούμενοι τα παλιά. Σας θέλουμε συμπαραστές στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς και αρωγούς για την επόμενη….!!!
Ο ΑΟΚ είμαστε όλοι εμείς, είναι ο κήπος μας και για να συνεχίσει να είναι ανθηρός έχουμε καθήκον να τον «ποτίζουμε»….!!!
Με τιμή, αγάπη και σεβασμό προς όλους τους φιλάθλους του ΑΟΚ και τους δημότες της Κυπαρισσίας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη