google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-1

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-1

Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού πήρε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που επικράτησε με 3-1 της Κυπαρισσίας.Η Καλαματιανή ομάδα που ήταν το αουτσάιντερ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και βάλει πλώρη για τελικό.Από την άλλη, η Κυπαρισσία έκατσε μπορούμε να πούμε πάνω στο 1-0 του πρώτου αγώνα και το πλήρωσε.Πάντως, να σημειώσουμε ότι έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα για τα δύο πέναλτι που έδωσε ο κ. Μπλάνας στην αντίπαλη ομάδα με το δεύτερο να είναι τραβηγμένο.
Στο 6′ σουτ του Φ. Παναγόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.Στο 37′ ο Μπάλας εκτέλεσε το πλάγιο, ο Πολυμενέας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Γιαννόπουλου και τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Αριτζής που δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος, στο 51′ ο Ζαφείρης βγήκε σε τετ α τετ άλλα άργησε να σουτάρει με τον Μπάλα να τον προλαβαίνει.
Στο 55′ ο Αλεξανδρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Αριτζής πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 58′ ο Γ. Παναγόπουλος εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.Στο 61′ έγινε η ίδια φάση με το 37 λεπτό. Ο Μπάλας εκτέλεσε το πλάγιο για τον Αριτζή η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ντιόπ και ο Μπλάνας σφυρίζει πέναλυτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Ήταν μια αυστηρή απόφαση είναι η αλήθεια μιας και ο Αριτζής δεν ήταν σε θέση για γκολ αλλά και ο Ντιοπ δεν είχε πρόθεση να βρει την μπάλα με το χέρι.
Ο Αριτζής ανέλαβε και πάλι να εκτελέσει το πέναλτι κάνοντας το 2-0.
Στο 64′ ο Γ. Παναγόπουλος έκανε την σέντρα, ο Φ. Παναγόπουλος έκανε το πλάσε άλλα έδιωξε ο Μάρης.Στο 79′ ο Αλεξανδρόπουλος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Στο 81′ ο Θεοδωρόπουλος έβγαλε για τον Τσαναλία που με πλάσε στην κίνηση έγραψε το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.Στο 87′ ο Παπαγεωργίου με γυριστό σουτ μείωσε σε 3-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Σκόρδο και Τσίρμπα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάρης, Μπάλας, Αργάνης, Τσαναλίας (83’ Μούντανος), Μαρούδας, Φίλαϊ, Πολυμενέας, Αριτζής (71’ Θεοδωρόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Τζίφας, Αναγνωστόπουλος (67’ Ζωγράφος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγερόγλου, Γαργαρώνης, Μιτρόφ, Γ. Παναγόπουλος, Φ. Παναγόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου, Ντιόπ, Λυδιώτης, Γιαννόπουλος, Ζαφείρης (57’ Ανδρουτσής), Κωνσταντόπουλος

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη