google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» !

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» !

Τη Δευτέρα συγκροτήθηκε σε Σώμα το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της ιςτορικης πόλης Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος», μετά τις εκλογές της Παρασκευής.
Η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος : Ειρήνη Θεοδωροπούλου
Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Αβδάλας
Γενικός Γραμματέας : Δημήτρης Τερζής
Ειδικός Γραμματέας :  Χρύσα Θεοδωροπούλου
Ταμίας : Παναγιώτης Καγιάφας
Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων : Κάντυ Δρούλια
Υπεύθυνος Αγοράς : Δημήτρης Καρυτινός
Συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα ώστε ο Σύλλογος να μπορεί να είναι κοντά στα μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα όλων των εμπόρων κι επαγγελματιών της Κυπαρισσίας. Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές, είναι η απόδειξη ότι οι άνθρωποι της αγοράς ενδιαφέρονται για τα συλλογικά ζητήματα, αγαπούν την πόλη και νοιάζονται για την προοπτική της!
Στις εκλογές, ο Σύλλογός μας ενισχύθηκε και δυνάμωσε!  
Το καινούργιο Δ.Σ., αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για τον εμπορικό κόσμο και όλους τους επαγγελματίες. Τα προβλήματα και στην Κυπαρισσία είναι πολλά. Τα βλέπουμε, τα ζούμε, τα βιώνουμε. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά ουσιαστική ενασχόληση για την αντιμετώπισή  τους. Τα κλαδικά προβλήματα απαιτούν δράσεις σε κεντρικό επίπεδο. 
Ενότητα του εμπορικού κόσμου και όλων των επαγγελματιών όλων των κλάδων και τομέων, συνεργασία όλων με όλους τους φορείς και συλλόγους της πόλης,
καινοτόμες δράσεις, συλλογικές παρεμβάσεις, δυναμικές διεκδικήσεις, για να δημιουργήσουμε κάτι, να πετύχουμε στόχους, να γίνουμε καλύτεροι και όλοι μαζί να κάνουμε καλύτερη την Κυπαρισσία.
Επιθυμία και βούλησή μας είναι ο Εμπορικός Σύλλογος να είναι ανοιχτός και αποτελεσματικός, κύτταρο διαλόγου και προβληματισμού, σημείο αναφοράς και κέντρο ενημέρωσης.
Στόχος μας είναι η ενεργοποίηση όλων των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης  καθώς και η  ενεργός συμμετοχή όλων στον Εμπορικό Σύλλογο, με ιδέες, με γνώμες, με προτάσεις. Γι’ αυτό, ήδη ετοιμάζουμε τις υποδομές  για έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους επαγγελματίες, με τις δυνατότητες που μας παρέχει το διαδίκτυο. 
Έχουμε τη διάθεση  και με αποφασιστικότητα θα δράσουμε συλλογικά για το καλύτερο!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη