google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ 16ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ 16ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΤΗΝ μάχη με την ζωή έχασε τελικά ο νεαρός μαθητής του Λυκείου Γαργαλιάνων που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο την Τρίτη στην μοιραία βόλτα με το δίκυκλό του.
Στο τόπου του συμβάντος στη περιοχή Λεύκη Γαργαλιλανωνπου συνέβη το μοιραίο ατύχημα όταν εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας αλλά λόγω της σοβαρής κατάστασής του εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων μεταφέρθηκε  διασωληνωμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.
Ο 16χρονος Ρουμανικής καταγωγής έδωσε μεγάλη μάχη σύμφωνα με τους γιατρούς ώστε να διατηρηθεί στη ζωή αλλά τα εκτεταμένα τραύματα που είχε ήταν μοιραία για την πορεία της υγείας του. Στα κοινωνικά δίτκυα φίλοι γνωστοί και καθηγητές καταθέτουν το καλό ταξίδι στον νεαρό που χάθηε πρόωρα από την ζωή όπως "Αλλος ενας αγγελος εφυγε για την γειτονια των αγγελων.Καλο ταξιδι λεβεντη....αδειο το θρανιο σου...αδεια η ταξη απο τη ζωηραδα σου.Μας εμεινε μονο ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ??????" .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη