google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ DIZZY DIZIGN “ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ” ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ “ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΡΙΠΛΗΣ DIZZY DIZIGN “ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ” ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ “ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ”.

Πρέπει να …ξεσκονίσω τις λογοτεχνικές μου αρετές, για να μπορέσω να σας μεταφέρω τα υπέροχα δρώμενα της βραδιάς. Ξεκινώ …φωτογραφικά από τα …άδυτα των αδύτων του κτήματος -πρώτη μου επίσκεψη- και κώλυσε ο φακός μου στις δημιουργίες του Δημήτρη Τσίγκανου -με …γκ μου τόνισε- και θαύμασα και ξαναθαύματα τις …πινελιές του. Μια σειρά από φωτογραφίες στο άλμπουμ που τελειώνει το αφιέρωμα, θα σας αποδείξει του λόγου το αληθές.DSC03010 Το εγχείρημα του Δημήτρη Μαγριπλή σε συνεργασία με τους DiZZY DiZIGN, όχι απλά πρωτοποριακό, αλλά πρωτόγνωρο -τουλάχιστον στην περιοχή μας- και βλέπω γρήγορα μιμητές.
 Ένα δέσιμο λόγου και μουσικής, ο γνωστός τρυφερός αλλά και επαναστατικός λόγος του Δημήτρη και οι ηλεκτρονικοί …διαστημικοί ήχοι της μπάντας, σε καθήλωναν και σε …έστελναν …παντού. Στο χθες στο σήμερα στο αύριο και σε μύρια συναισθήματα. DSC03037σάρωση0001 Οι απαγγελίες ή καλύτερα οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών, έκρυβαν …ταλέντα, άλλες πτυχές της προσωπικότητας τους …θα δείτε, ειδικά έναν …Γιώργη Σαμπαζιώτη -ναι τον πρώην δήμαρχο της Κυπαρισσίας- που …αλάλαζε με τον συγγραφέα. Για τις κυρίες …κουβέντα, καλύτερα να τις απολαύσετε στα βιντεάκια που ακολουθούν.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη