google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ


ΜΙΑ όρορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε στον Παιδικό σταθμό Κυπαρισσίας με την ευκαιρία λήξης της σχολικής χρονιάς στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεων με μια γιορτή που ετοιμάστηκε από το εκπαιδευτικό προσωπικό του ιδρύματος παρουσία πλήθος γονέων που χειροκρότησαν τα θεατρικά δρώμενα.
Τα νήπια του Παιδικού σταθμού ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με ένα θεατρικό έργο αφιερωμένο στην Κοκκινοσκουφίτσα με ποιήματα, απαγγελίες και δρώμενα αλλά και ηχητικά ακούσματα τα οποία αρμονικά ολοκλήρωσαν την γιορτή με το χειροκρότημα των γονέων. Να σημειώσουμε ότι ακολούθησε μια γιορτή για τα παιδιά ενώ το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος ο οποίος νωρίτερα μίλησε για την προσπάθεια που συνεχίσει το εντεταλμένο όργανο του Δήμου ώστε να προσφέρει ποιότητα υπηρεσιών στο παιδικό σταθμό. Εξάλλου με πρωτοβουλία του Προέδρου νομικού προσώπου αντικαταστάθηκαν το τελευταίο διήμερο τα παιχνίδια που βρίσκονται στην παιδική χαρά του σταθμού τα οποία είναι πλήρως πιστοποιημένα με βάση τς οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου, ενώ εξήρε το έργο του προσωπικού και των ελάχιστων εργαζομένων ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών και των γονέων. Παρών ήταν τέλος και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κουκούμης.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη