google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ Β ΓΥΡΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ

ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ οι ομιλίες της εκλογικής αναμέτρησης του β γύρου των εκλογών καθώς οι 2 υποψήφιοι αναμένεται να προβούν σε δηλώσεις για την μάχη της 25ης Μαίου. Ενδιαφέρον αρχικά προκαλεί το γεγονός της αποχής που σε σύνολο Τριφυλία ξεπέρασε το 50,1% με αποτέλεσμα να εκφράζονται ανησυχίες αν το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο στην νέα αναμέτρηση. Σε αρκετές περιπτώσεις πάντως πολλά εκλογικά τμήματα διέθεταν μόνο ένα μέλος Εφορευτικής επιτροπής και ένα δικαστικό αντιπρόσωπο αλλά βοήθησαν οι εκπρόσωποι των συνδυασμών. Σε ότι αφορά τις ομιλίες ο κ. Κατσίεβλας ολοκληρώνει την παρουσία την Παρασκευή από την έδρα του Δήμου με ομιλία στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ ο κ. Ανδρινόπουλος που ελπίζει στην κάθοδο ετεροδημοτών μιλάει την Παρασκευή στις 9 η ώρα στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών.
Σε ότι αφορά την εκλογή υποψηφίων διαφαίνεται ότι στο νέο Δ.Σ. Τριφυλίας η ανανέωση στην αντιπολίτευση θα είναι σαρωτική ενώ στην συμπολίτευση αν ισχύουν τα σημερινά αποτελέσματα θα έχει εκπλήξεις. Έτσι δεν εκλέχτηκαν ο νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπασδάνης, ο Παναγιώτης Σουρέτης από τα Φιλιατρά, ενώ δεν αποκλείεται να μην είναι στην θέση της η κα Παντελάκη. Σε ότι αφορά τους συμβούλους της Κυπαρισσίας από το συνδυασμό Κατσίβελα τις πρώτες θέσεις καλύπτουν ο Παναγιώτης Τσίγγανος και ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος ενώ από το συνδυασμό Ανδρινόπουλου ο Σωτήρης Μπακούρος και ο Δημήτρης Κουτσούλης. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη