google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΦΛΑΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΙΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΦΛΑΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΙΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

ΜΙΑ απίστευτη υπόθεση κλοπής εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας όπως μας την διηγήθηκε 40χρονος ιδιοκτήτης οικίας ο οποίος είναι γνωστός επαγγελματίας της Κυπαρισσίας στην είσοδο της πόλης.
Ο νέος άνθρωπος διαμένει στο πατρικό των γονιών του οι οποίοι την Κυριακή έλειψαν για αρκετές ώρες από την κατοικία τους για οικογενειακές υποχρεώσεις. Όμως φαίνεται ότι κάποιοι τους παρακολουθούσαν και καιροφυλακτούσαν. Έτσι μόλις έφυγαν από την οικία τους οι δράστες έπιασαν δουλειά. Παρά το γεγονός ότι το σπίτι ήταν ασφαλισμένο οι άγνωστοι δράστες δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ένα τσεκούρι ώστε να ανοίξουν εξωτερική πόρτα του οικήματος. Τελικά κατάφεραν να εισέλθουν αρπάζουν χρήματα και χρυσαφικά και να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση με την λεία τους. Ο επαγγελματίας έκανε επώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία για την ανεύρεση των κλοπιμαίων και την υπόθεση ανέλαβε το Α.Τ. Κυπαρισσίας. Να θυμίσουμε ωστόσο ότι παρόμοιο περιστατικό έχει να καταγραφεί μήνες και ένα από αυτά είχε συμβεί ξανά σε περιοχή της ΄Άνω Πόλης. Οι πολίτες οφείλουν όταν βλέπουν ύποπτες κινήσεις να το αναφέρουν στην Αστυνομία. Το τηλεφωνικό κέντρο είναι το 2761062000.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη