google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα Φιλιατρά βγάζουν Συμβούλους και όχι Δήμαρχο!

Τα Φιλιατρά βγάζουν Συμβούλους και όχι Δήμαρχο!

Με δεδομένη την αποχή και απαξίωση των Φιλιατρινών να ηγηθούν ενός συνδυασμού και με την πικρία τους να είναι έκδηλη ως προς τον "Νέο Δήμο Τριφυλίας", μιας και όπως φαίνεται δεν είναι ικανός να λειτουργήσει αυτός ο νέος Δήμος πέρα από πρόσωπα και πολιτικές, οι Φιλιατρινοί καλούνται να εκλέξουν από τους συμβούλους με γνώμονα την επίλυση των δικών τους προβλημάτων.
Αυτήν την στιγμή είναι ίσως ευκαιρία, μέσω των συμβούλων που θα εκλεγούν, -θα πρέπει να είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις τους και αδιάλλακτοι στις θέσεις τους, να έχουν την πυγμή και το θάρρος -πέρα από κομματικές τοποθετήσεις, να αναδείξουν τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών και να απαιτήσουν την επίλυσή τους, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, όποτε και όπου χρειαστεί.
Γ΄αυτό ήρθε η ώρα τα Φιλιατρά να εκλέξουν συμβούλους και όχι Δήμαρχο και η εκλογή αυτή πρέπει να γίνει με βάση την ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους στα κοινά και όχι με βάση την κομματική τους ταυτότητα, που κάποιοι "λένε" ότι έχουν καταθέσει.
Ήρθε η ώρα εμείς οι Φιλιατρινοί να αναδείξουμε μέσα από αυτές τις εκλογές ανθρώπους ικανούς και άξιους για τον τόπο μας και όχι για την πάρτη τους.
Ένας πρώην του τέως από τα Φιλιατρά...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη