google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανδρουτσής «Είναι θέμα εγωισμού και θέλησης το ματς με τον Πάμισο»

Ανδρουτσής «Είναι θέμα εγωισμού και θέλησης το ματς με τον Πάμισο»

Ακόμα μια μεγάλη και ευρεία νίκη πέτυχε το Σάββατο η Κυπαρισσία που επικράτησε στην έδρα της με 5-0 του Ολυμπιακού Καλαμάτας. Ο ΑΟΚ τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πετύχει νίκες με πολλά σκορ και αυτό δείχνει την θέληση όλων στην ομάδα για το Πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής της Κυπαρισσίας, Στέφανος Ανδρουτσής, μίλησε λέγοντας μας τα εξής:
 «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας πήραμε μια άτυπη ρεβάνς για τα γεγονότα του πρώτου γύρου και πιστεύω πως το σκορ περισσεύει σχολίων απέναντι σε μια αξιόλογη και ταλαντούχα ομάδα. Από το παιχνίδι του Μελιγαλά και έπειτα η ομάδα αποδεικνύει πως είναι κομμένη και ραμμένη για τα δύσκολα ματς. Τα εκτενή σκορ και η παρουσία μας στο γήπεδο είναι αποτέλεσμα της τεράστιας θέλησης όλων στην ομάδα για αυτό το πρωτάθλημα.Το ντέρμπι με τον Πάμισο ξεπερνά αγωνιστικά δεδομένα και συστήματα για εμάς. Είναι θέμα εγωισμού, θέλησης και με τη βοήθεια του κόσμου μας που θα δώσει βροντερή παρουσία, πιστεύω θα φύγουμε με τους τρεις πόντους ,όχι της νίκης του αγώνα αλλά μιας χρονιάς ολόκληρης».Τέλος, η προετοιμασία άρχισε σήμερα για το παιχνίδι του Σαββατού με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη