google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ''Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ' Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

''Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ' Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΓΕΜΑΤΗ από κόσμο ήταν η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. Τριφυλίας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού 'Η Τριφυλία αλλάζει' του υποψήφιου Δημάρχου και αντιστράτηγου ε.α. Ευσταθίου Ανδρινόπουλου στην Κυπαρισσία.
O υποψήφιος πλαισιωμένος από τους πρώτους υποψήφιους συμβούλους με τις ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες με νέα ονόματα έκπληξη όπως τονίστηκε στην πολιτική εκδήλωση αποτύπωσε το στίγμα των προθέσεών του για την διακυβέρνηση του Δήμου αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της περιοχής μας. Ανέλυσε το λογότυπο του συνδυασμού του που επικεντρώνει στην ενότητα της Τριφυλίας με εξωστρεφή παρουσία ενώ παράλληλα έκανε αναφορά στην ταυτότητα του οράματος που διακατέχει τον συνδυασμό καθώς διεμήνυσε ότι "Είμαστε δημότες και ενεργοί πολίτες της Τριφυλίας που ενώσαμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας μια υγιή αυτοδιοικητική ομάδα χωρίς κρυφά ή φανερά κομματικά χρίσματα, χωρίς δακτυλίδια διαδοχής, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι". 
 Η ομιλία του κ. Ανδρινόπουλου επικέντρωσε στις βασικές προτεραιότητες για την Δημοτική αρχή με άλλο αέρα ενώ το λογότυπο η Τριφυλία αλλάΖΕΙ αναδεικνύει την συνέχεια του ιστορικού μεγάλου Δήμου με δυνάμεις που κινούνται στο εσωτερικό του και δεν έχουν απελευθερωθεί ακόμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πολιτική εκδήλωση το παρών εκτός από νέους συνεργάτες του υποψήφιου Δημάρχουν έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Πάνος Τσάκος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ύδρευσης Τέλλος Άγρας κ. Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος που θα είναι εκ νέου υποψήφιος όπως και άνθρωποι από όλους τους επιστημονικούς, κοινωνικούς χώρους. 

  

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη