google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Καθαρίζουμε την Ελλάδα" στα Φιλιατρά...

"Καθαρίζουμε την Ελλάδα" στα Φιλιατρά...

Αν θα αναζητήσετε πληροφορίες στο διαδίκτυο, θα πληροφορηθείτε ότι την Κυριακή 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 σε όλη την Ελλάδα, 996 φορείς και 35.702 εθελοντές, θα καθαρίζουν ένα κομμάτι Ελλάδας. Φυσικά και ο ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια συλλογική δράση. 
Επιλέξαμε να καθαρίσουμε το δασάκι της ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ. Το δασάκι των παιδικών μας χρόνων, των περιπάτων με το σχολείο, των αναμνήσεών μας. To δασάκι όμως των σκουπιδιών, των ακαθαρσιών και της εγκατάλειψης. Βλέπετε δεν αποτελεί προτεραιότητα για τα σχέδια των πολιτικών μας. Δεν είναι η βιτρίνα και ο χώρος για χαιρετούρες και υποσχέσεις!!! 
Εμείς όμως επιμένουμε να αποδεικνύουμε ότι ως ενεργοί πολίτες μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και ΚΑΛΟΥΜΕ όλους εσάς να συμμετέχετε σε αυτή μας τη δράση. Πάρτε μαζί σας ό,τι νομίζετε και ό,τι θα χρειαστεί για αυτόν τον καθαρισμό. Κυρίως γάντια και σακούλες. Πάρτε και κανένα γράβαλο, φορέστε παλιόρουχα κι ελάτε μαζί μας. Θέλουμε να είμαστε πολλοί. 
ΕΛΑΤΕ κι εσείς υποψήφιοι πολιτικοί σύμβουλοι και Δήμαρχοι. Δείξτε μας έμπρακτα ότι νοιάζεστε για τα καθημερινά μας, για την πόλη μας, για αυτό το εγκαταλειμμένο περιαστικό δασάκι, για το περιβάλλον μας, για τον πολιτισμό μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη