google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ στο Δ.Σ. Για το Νοσοκομειο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και τις ελλείψεις

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ στο Δ.Σ. Για το Νοσοκομειο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και τις ελλείψεις

Ο κ.Ανδρινοπουλος δήλωσε οτι πρώτα ετοιμάζεται η υλικοτεχνική υποδομή μετα το νοσηλευτικό προσωπικό και μετά η κτιριακή αναβάθμιση διερωτώμενος αν τελικα εξυπηρετούνται εργολάβοι με την κατασκευή κτιρίων ενώ πρόσθεσε οτι πρέπει να αγωνιστούμε με πράξεις και οχι με λόγια αλλα κυρίως να υπάρχουν αναλώσιμα υλικά. Υπενθύμισε οτι υποδομές υγείας με βάση τον τουρισμό οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε κάνοντας μνεία για την συγκροτημένη πολιτική στο χώρο της υγείας ενώ υπενθύμισε οτι στο κέντρο υγείας Γαργαλιανων σάπιζαν μηχανήματα επι χρόνια ζητώντας όλοι μας να συστρατευθουν στον αγωνα των οδηγών.
Ο κ. ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ είπε οτι οι δούμε πρέπει να γίνουν αποτελεσματικότερες και μετα να γίνει εξοικονόμηση χρημάτων διατείνοντας οτι απαιτούνται ρήξεις με το παρελθόν. Μίλησε για ιδιαιτερότητα του νοσοκομείου καθώς το ΕΚΑΒ δεν εχει ακόμα χωροταξική δομή καθώς οι αρμόδιοι ψάχνουν μονο την οικονομία και οχι την οργάνωση με λύσεις διαρκείας.
Ο κ.ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ διαπίστωσε οτι δεν εχει προκύψει κάτι αρνητικό για το νοσοκομείο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ έχοντας όμως σε επαγρύπνηση τα θετικά στοιχεία που εχουν προκύψει
Ο κ.ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ είπε σε αγώνες εργαζομένων είναι δίπλα τους ενώ σε οτι αφορά το νοσοκομείο επισήμανε οτι έγιναν στο Δ.Σ διαχρονικά συζητήσεις με το αποτέλεσμα να δείχνει οτι παραμένει με κοινό παρονομαστή όλων οτι θελουμε να λειτουργήσει καλύτερα.
Ο κ.ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δήλωσε οτι 3 χρόνια μιλάμε για ξαφνικό θάνατο του νοσοκομείου η πραγματικότητα είναι οτι αγρυπνούμε διατηρώντας τις δομές του ενώ κατέληξε οτι αποφύγαμε να αποψιλωθει με τη μορφή ενός κέντρου υγείας ενώ αντίθετα θα γίνει νοσοκομείο υποδοχής συμφωνα με όλες τις ενδείξεις.
Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ είπε οτι υπάρχει η τάση υποβάθμισης του νοσοκομείου ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ επισημαίνοντας οτι οι γιατροί του ιδρύματος ζουν σε καθεστώς επιστημονικής και προσωπικής εξαθλίωσης ενώ μίλησε για οργανωμένο ως σχέδιο υποτίμησης της δημόσιας υγείας.
Η Κα ΓΕΩΡΓΙΑ Κολιοπουλου ως αγροτική ιατρός 10 μήνες δήλωσε οτι πληρώνονται λιγο ενώ διατηρούν τις 2 κλινικές του ιδρύματος εκτιμώντας οτι με βάση τα περιστατικά υποδοχής τελικα υποβαθμίζεται ενώ λείπουν βασικές ειδικότητες με το ελάχιστο προσωπικό. Μίλησε για έλλειψη υλικών και για διακομιδή ετοιμογεννων με ελάχιστες εφημερίες ενώ δεν υπάρχει ακτινοδιαγνώστης. Τελος μίλησε για τεράστια έλλειψη σε ειδικευμένο προσωπικό οποτε απαιτείται η οργάνωση σε ολα τα επίπεδα καλύπτοντας μεγάλη γεωγραφική περιοχή ενώ. Είναι διαφορετική επίσης η δουλειά του ΕΚΑΒ και του ασθενοφόρου ενώ η διαχείριση περιστατικών είναι δύσκολη σε ολα τα επίπεδα. Θεωρεί οτι το νοσοκομείο είναι πηρυνας οικονομίας της πόλης μας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη