google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

Με την παρουσία περισσοτέρων από 220 θεατών έγιναν οι 2 αγώνες. Ο πρώτος μεταξύ της μεικτής Παίδων Καλαμάτας και της μεικτής Παίδων Τριφυλίας, και ο 2ος μεταξύ της μεικτής Ανδρών Καλαμάτας και της μεικτής Ανδρών Τριφυλίας. Ο Δήμαρχος Τριφυλιας Κων/νος Κόλλιας έκανε την έναρξη του 2ου αγώνα μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό. Στο ημίχρονο έγινε η απονομή της τιμητικής πλακέτας στην Θεώνη Αδαμοπούλου προς τιμή του συζύγου της Κωνσταντίνου Αδαμόπουλου ο οποίος έφτιαξε επί δημαρχίας του το Κλειστό Γυμναστήριο Κυπαρισσίας. Η απονομή έγινε από τον πρώην δήμαρχο κο. Ηλία Τσίγγανο ο οποίος επί δημαρχίας του ονόμασε το κλειστό ‘’ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.
Χαιρετισμός από τον πρώην Δήμαρχο Ηλία Τσίγγανο, τον πρόεδρο του Α.Σ.Τ. Μελά Γεώργιο και τον πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Γιάννη Κουτραφούρη. Σαν Σύλλογος είμαστε πολύ ικανοποιημένοι απο την επιτυχία της διοργάνωσης, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στην σημερινή δύσκολη περίοδο, με την συμμέτοχη τους, βοήθησαν να επιτύχουμε τον σκοπό μας. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν με την μορφή σχολικού υλικού (τετράδια μολύβια στυλό κλπ), ως βοήθεια, στους μαθητές του 2ουΔημοτικού Σχολειού Ληξουρίου που επλήγει από τον πρόσφατο σεισμό και με το οποίο είμαστε είδη σε επικοινωνία. Αυτό θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του σχολικού έτους με εκδρομή-αποστολή του συλλόγου στην Κεφαλονιά. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο, καθώς και τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που κάλυψε την εκδήλωση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη