google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κυριακουλόπουλος Καλλίνικος: Η ζωή παραμένει μία διαρκής μάχη...

Κυριακουλόπουλος Καλλίνικος: Η ζωή παραμένει μία διαρκής μάχη...

Η ζωή είναι μία διαρκής μάχη. Ένας διαρκής αγώνας να κάνουμε εφικτό το φαινομενικά ανέφικτο. Στην εποχή της πολιτικής απαξίωσης και της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης, η ανάκαμψη ίσως φαντάζει αδύνατη. Όταν όμως ξεκινάς, γνωρίζοντας ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους πρόθυμους να συνεργαστούν για μια κοινή, σύγχρονη πορεία, τότε ξέρεις ότι το ξεκίνημά σου γίνεται πιο δυναμικό, γίνεται με το σωστό τρόπο.
 Έχοντας αποκτήσει στην πορεία της ζωής μου γνώσεις, ιδέες, μεράκι, αντοχή και δύναμη να δουλέψω σκληρά είμαι παρών σε τούτη τη μάχη για την αναβάθμιση του Δήμου μας και τη βελτίωση του τρόπου ζωής όλων μας. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να συμμετέχω για δεύτερη φορά στις Δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ανδρινόπουλο Ευστάθιο με το συνδυασμό "η Τριφυλία αλλαΖει" δηλώνοντας ότι οι νέοι είμαστε ΕΔΩ! Ό,τι οι νέοι ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Κυριακουλόπουλος Καλλίνικος (Άκης) – αγρότης, οδοντοπροσθετικός (εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος – πρόεδρος Συνδέσμου Ύδρευσης «Τέλος Άγρας»)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη