google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- 4 ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- 4 ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ

ΑΛΛΑΖΕΙ το πολιτικό σκηνικό στην Τριφυλία καθώς λίγα 24ωρα πριν την κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας τα τελικά σχήματα θα περιοριστούν σύμφωνα με εκτιμήσεις σε 4 συνολικά από 6 που εκδηλώθηκαν εξαρχής. Οι διεργασίες κορυφώνονται το τριήμερο του Πάσχα με την διαβούλευση μεταξύ σχημάτων.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός του αντιστράτηγου ε.α. Στάθη Ανδρινόπουλου φαίνεται ότι συζητά το ενδεχόμενο ενσωμάτωσης των στελεχών της κίνησης Σωτήρη Μπακούρου με σκοπό να εκφραστούν ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις ενώ δεν αποκλείεται στο σχήμα να μετέχουν τόσο ο κ. Κατσαργύρης αλλά και πρόσωπα από το Δήμο αλλά θεωρείται αμφίβολη η παρουσία του ιατρού Σωτήρη Τσίγγανου. Οι συζητήσεις επικεντρώνονται ότι ο συνδυασμός Ανδρινόπουλου δεν έχει στήριξη από κόμματα ενώ η κίνηση Μπακούρου που έχει απογαλακτιστεί από το πολιτικό χώρο της άλλοτε δημοκρατικής παράταξης όπως την αποκαλούν θεωρεί ότι η συμμετοχή στο Δήμο αποτελεί ένα στοίχημα για το μέλλον. 
Ωστόσο συνδυασμό δεν οριστικοποιεί σύμφωνα με πληροφορίες και ο ανεξάρτητος αρχιτέκτονας Γιώργος Διαμάντης ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες δεν αποκλείεται να λειτουργήσει...ως συνιστώσα σε ένα υπάρχουν σχήμα που θα περιστρέφεται στον ίδιο πολιτικό χώρο οπότε δεν αποκλείεται να βρει συνομιλητές με ταύτιση απόψεων στο συνδυασμό που θα καρποφορήσει μεταξύ Ανδρινόπουλου- Μπακούρου έστω κι αν υπάρχουν πολιτικές διαφορές δεδομένου ότι όλοι τους υποστηρίζουν ότι ο Δήμος και η αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι ανεξάρτητη από κόμματα και το πελατειακό σύστημα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη