Η ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ BEST TV

Αγαπητοί φίλοι γειά σας! Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 16 και 23 Μαρτίου 20.00 – 21.00 θα προβληθεί στην τηλεόραση η εκπομπή Ματιές( κάθε Κυριακή αφιέρωμα στη Μεσσηνία) αφιερωμένη στην Κυπαρισσία και θα υπάρχει εκτενής αναφορά στην Παλιά Πόλη όπου εγώ προσωπικά ξενάγησα το συνεργείο στις φανερές, αλλά και τις κρυφές ομορφιές της Παλιάς μας Πόλης. Η συνέντευξη αφορά την κα Τζίμα Ιμιρζιάδη
Κανάλι BEST. Το κανάλι BEST είναι της Καλαμάτας και πρόσφατα έχει ανέβει στην πλατφόρμα του ΟΤΕ και ως εκ τούτου εκπέμπει με πανελλήνια εμβέλεια! Για το λόγο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η προβολή και της Κυπαρισσίας και της Παλιάς Πόλης. Καλή Κυριακἠ!!

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλή η πρωτοβουλία, αλλά το "εγω προσωπικα" είναι λίγο άστοχο και άσχημο ακόμα και επικοινωνιακά Κ. Ιμιρζιαδη.
Με εκτίμιση
ΔΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην σε ξενιζει αφου μονο για το εγω γινεται.Α εμεις οι βλαχοι την λεμε ΑΝΩ ΠΟΛΗ ακομη μην μας μαλωσετε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πολλοί κατηγορούν την κ. Τζίμα πως ό,τι κάνει το κάνει για προβολή, και πως δεν βάζει δικά της χρήματα αλλά παίρνει της εοκ. Έστω κι αν αυτά είναι αλήθεια, είναι πολύ λάθος αυτή η κριτική, διότι είναι ο μόνος ιδιώτης που έχει κάνει τόσα για την πόλη μας. Αν είχαμε κι άλλους σαν αυτή θα είμασταν πολύ καλύτεροι.
Εννοείται πως δεν με έβαλε κανείς να γράψω αυτά, αλλά είναι δικιά μου γνώμη.
Είναι ντροπή να υπάρχουν σιδερένια παγκάκια στο ηρώο.Είναι ντροπή να κάνουν παραδοσιακό γλέντι με πλαστικά ποτήρια και εκκωφαντική μουσική, όπως έκανε ο άλλος σύλλογος.
Αν ήθελα να βρώ ένα λάθος της,θα έλεγα πως πρέπει να κάνει περισσότερα, αν έχει και τα χρήματα. Να φτιάξει ανοιχτό θέατρο, να φτιάξει χώρο σαν τον νερόμυλο στην κάτω πόλη,να κατεβάσει τις τιμές στον νερόμυλο ώστε να γίνει πατείς με -πατώ σε, κλπ. Είναι ντροπή για την πόλη, το μόνο μαγαζί που δεν καπνίζουν στον κλειστό χώρο να είναι ο νερόμυλος. Η κ. Φανού είναι δέκα φορές καλύτερη για δήμαρχος από τους υπάρχοντες υποψηφίους, και γι αυτό δεν καταδέχεται να γίνει υποψήφια.
Ας είμαστε στην κριτική μας πιο προσεκτικοί.
Αντώνης Αντωνόπουλος