google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ

ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Πελοποννήσου τίμησε την εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Τριφυλίας στο Καλονερό το οποίο πλέον αναδεικνύεται ως τουριστικός προορισμός για τη περιοχή μας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι έγινε ενημέρωση μελών της Ένωσης ξενοδόχων για τις μεγάλες μάχες στο περίπτερο της Στοκχόλμης που είχε θετικά αποτελέσματα με μεγάλο ανταγωνιστή την Κρήτη ενώ συνομιλώντας με τουρ οπερέιτορ εκτιμούμε ότι τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι θετικά. Έθιξε σειρά ζητημάτων που απασχολούν την Ένωση όπως οι ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και μια ταμπέλα στο δρόμο Τρίπολης- Καλαμάτας που να δείχνει την Κυπαρισσία. Παράλληλα το Δ.Σ. συζήτησε θέματα όπως είναι τα παράνομα τουριστικά καταλύματα, συμμετοχή στις εκθέσεις Βερολίνου και Μόσχας αλλά και την υλοποίηση ημερίδας 10-15 Απριλίου που να αναδεικνύει τα τοπικά προιόντα. Μάλιστα ο κ. Αγγελόπουλος πρότεινε μετά το Πάσχα να πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο για τους ξενοδόχους με μάνατζερ βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες..
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης με ξεκάθαρο λόγο ανέφερε ότι "σε δύσκολους καιρούς σε πρωτόγνωρες συνθήκες να αποκαταστήσει την εξωστρέφεια πέρα από το οικονομικό ζήτημα σε μια περίοδο που η κρίση έχει αγγίξει τον χώρο του τουρισμού με σοβαρές παρενέργειες" όπου η Πελοπόννησος επένδυσε σε ένα brand name "διότι χωρίς πιστοποίηση και αναγνωρισιμότητα του προιόντος δεν μπορούμε να πουλήσουμε τίποτα όταν η παγκόσμια αγορά έχει προχωρήσει μπροστά".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη