google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για το δήμο Τριφυλίας κατέθεσε την Κυριακή ο Τάκης Κατσίβελας από τους Γαργαλιάνους.. Ο κ. Κατσίβελας αποτυπώνοντας το στίγμα των προθέσεων του σημειώνοντας πως θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε μια δημαρχοντία και αναφέροντας πως η Τριφυλία είναι κάτι το πολύ ανώτερο. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι "η Τριφυλία δεν αποτελεί γεωγραφικό σημείωμα αλλά πολιτισμός ιδέες, νοοτροπίες, κουλτούρα, ιστορία και αναμφίβολα έχει μείνει πίσω στις εξελίξεις και θεωρεί προσωπικό στοίχημα να δείξει την εξωστρέφειά της" δηλώνοντας ότι δεν αντέχει το λίγο για την Τριφυλία. Επισήμανε ότι "μπορούμε να παλέψουμε για κάτι ανώτερο με ψυχή, όνειρα και ελπίδες για το αύριο ώστε να σηκώσουμε το φορτίο για τον τόπο μας με ένα αποτέλεσμα που θα μας δικαιώσει".
Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζει και η ανοιχτή του πρόσκληση προς όλους να συστρατευτούν σε αυτή τη νέα προσπάθεια για την περιοχή δηλώνοντας παράλληλα την σιγουριά του πως το αποτέλεσμα θα είναι καλό και για την επόμενη μέρα. Mεταξύ άλλων να σημειωθεί η αθρόα συμμετοχή της σημερινής δημοτικής ομάδας στην προσπάθεια αυτή αλλά το νέο και η ανανέωση που επιδιώκει να φέρει ο Τ. Κατσίβελας.
Εκτός από την εξωστρέφεια απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τόνισε ότι το ψηφοδέλτιό του θα στελεχωθεί από ικανούς ανθρώπους αλλά και νέο αίμα προβάλλοντας το καινούργιο που θα επισφραγίσει την υγιή ανάπτυξη του τόπου, δηλώνοντας ότι έχει αξιολογήσει όλες τις δυνάμεις που έχουν στρατευθεί στο χώρο, υπονοώντας ότι θα δώσει έμφαση και στην νέα γενιά. Επίσης εφόσον εκλεγεί θα επιδιώξει συνεργασίες για το μέλλον της Τριφυλίας αποκαλύπτοντας ότι θα επιδιώξει εξωστρέφεια ενώ έχει έρθει σε επαφή με τον Αποκεντρωμένο περιφερειάρχη για τον λόγο αυτό αναζητώντας πόρους ακόμα και από την κεντρική εξουσία εφόσον γίνει η κατάλληλη προετοιμασία..
Με πληροφορίες από το www.kyparissianws.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη