google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο λαός της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ απαιτεί : Τον Μπαλουρδο για Δήμαρχο από Γαργαλιανους!

Ο λαός της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ απαιτεί : Τον Μπαλουρδο για Δήμαρχο από Γαργαλιανους!

Σε κατάσταση Ελληνοφρενειας βρίσκεται όλη η ΤΡΙΦΥΛΙΑ μετά....την υποψηφιότητα που έρχεται να ταράξει τα νερά! Ο γνωστός μας Μπαλουρδος απο την σατυρικό εκπομπη του Alpha που σε κάθε επεισόδιο κάνει νύξη για την καταγωγή του απο τους Γαργαλιανους πρατήριο το μεγάλο βήμα.
Δήλωσε οτι αρχικά επικοινώνησε μαζί του ο Πρόεδρος...της περιοχής ή μαλλον τον Πρόεδρος του Δ.Σ. για να επισημάνει την υποψηφιότητα του. Σε πρώτο στάδιο δεν ενέδωσε αλλα μετά σπο διάλογο στην..αίθουσα σύνταξης αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα! Baloyrdos for Gargalianoi ήταν η πρώτη αφίσα του με τον λόγο που υπαγόρευσε στη Γραμματέα. Φυσικά έκανε αναφορά στο Δήμο ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ αποκαλύπτοντας οτι...περιμένει απο το Μαξίμου το χρίσμα για να προχωρήσει. 
Οι αναφορές στους Γαργαλιανους και την ΤΡΙΦΥΛΙΑ θα έχουν συνέχεια λένε οι πληροφορίες αφού θα ανακοινώσει και συνδυασμό, αλλα και αυτοδιοικητικό για τη περιοχή αφού είναι όπως αναφέρει βέρα Μνημονιακός και φυσικά πιστός στο Σαμάρα! Ιδού λοιπόν πεδίου δόξας Λαμπρόν. Ο kyparissiotis τον στηρίζει θερμά!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη