google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Φωνάζουν, τρέχουν γύρω από τα τραπέζια, παίζουν, κάνουν θόρυβο… πόσες φορές έχει τύχει να προσπαθεί κάποιος να απολαύσει το γεύμα του σε ένα εστιατόριο και να εύχεται να υπήρχε ένα μαγικό κουμπί που θα το πατούσε και τα ενοχλητικά παιδάκια θα συνέχιζαν να κάνουν τις ασχολίες τους αθόρυβα. Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, λοιπόν, έπειτα από τα παράπονα των πελατών τους, αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα. Έτσι, θέτουν «no entry zone» για παιδιά ηλικίας κάτω των δέκα ετών μετά τις 21:00 το βράδυ.
Από τα τελευταία εστιατόρια που έθεσαν σε εφαρμογή το μέτρο αυτό, είναι και το Σιράνι της Μπρέσα στην Ιταλία, όπου οι πελάτες καλούνται να προσέλθουν χωρίς τα παιδιά τους έπειτα από τις 21:00. «Τώρα, χωρίς παιδιά όλα λειτουργούν καλύτερα», υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου, που έχει λάβει πολλά βραβεία για τις εμπνευσμένες γεύσεις του και τα εκπληκτικά γλυκά του. Βέβαια, μπορεί να… ησύχασε το κεφάλι τους, όμως, το μέτρο της παιδο-απαγόρευσης δεν είδαν θετικά πολλοί χρήστες του Tripadvisor, οι οποίοι σε σχόλιά τους αναφέρουν «αν δεν ήθελαν παιδιά θα έπρεπε να ανοίξουν κοσμηματοπωλείο, όχι εστιατόριο».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη