google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επίσκεψη του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών

Επίσκεψη του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 11.12.2013 ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Μπέζος στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών και στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών στο πλαίσιο της τακτικής συνεργασίας και επικοινωνίας που έχει με το προσωπικό των δυο υγειονομικών δομών. Στο Κ.Υ. Φιλιατρών ο Διοικητής συναντήθηκε με τον Συντονιστή Δ/ντη κ. Δημήτριο Σωτηρόπουλο και με το υπόλοιπο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό και είχαν μια ουσιαστική συζήτηση για την καθημερινή λειτουργία του Κέντρου και για τα όποια προβλήματα υπάρχουν.
Ο Διοικητής κ. Γεώργιος Μπέζος ενημέρωσε το προσωπικό ότι τις επόμενες ημέρες υποβάλλεται πρόταση στο Υπουργείο Υγείας για ένταξη στο ΕΣΠΑ προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού όλων των Κέντρων Υγείας του Νομού Μεσσηνίας συμπεριλαμβανομένου και του Κ.Υ. Φιλιατρών. Στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας συναντήθηκε και συζήτησε με όλο το προσωπικό, τονίζοντας ότι από την επόμενη εβδομάδα και με την σύμφωνη γνώμη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, το λεωφορείο του Νοσοκομείου Καλαμάτας θα διατίθεται προκειμένου να πραγματοποιούνται κοντινές εκδρομές στην γύρω περιοχή με συνοδεία του προσωπικού, των παιδιών που φιλοξενούνται στην δομή. Ταυτόχρονα τις επόμενες ημέρες το υπάρχων προσωπικό του ΚΕΦΙΑΠ θα ενισχυθεί με έναν ακόμα νοσηλευτή και έναν βοηθό θαλάμου.Σημειώνεται ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται ο διορισμός δυο μόνιμων καρδιολόγων στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη