google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ- ΑΙΧΜΕΣ ΚΟΥΚΟΥΜΗ

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ- ΑΙΧΜΕΣ ΚΟΥΚΟΥΜΗ

Ο Πρόεδρος του Φορέα Αλληλεγγύης του Νομικού προσώπου του Δήμου κ. Κανελλόπουλος στο τελευταίο Δ.Σ.  έθιξε το θέμα στελέχωσης της ΔΕΥΑΚΥ με διεύρυνση της εμβέλειάς της αφού αποφέρει έσοδα και δεν μπορεί να λειτουργήσει με μια υπάλληλο, μίλησε για αποδιοργάνωση της έδρας του Δήμου με το Δημαρχείο να υπολείπεται σε οργάνωση. Για το ΝΟΜΙΚΟ πρόσωπο είπε ότι δεν έχει ούτε ένα υπάλληλο με τεχνογνωσία να αποδίδεται σε εξωτερική εταιρία ενώ μια δασκάλα εκτελεί χρέη γραμματειακής υποστήριξης. Για τα Νηπιαγωγεία επικέντρωσε στις ελλείψεις οι οποίες καλύπτονται φέρνοντας ως παράδειγμα το Νηπιαγωγείο ΓΑΡΓΑΛΙΆΝΩΝ  το οποίο με παρατήρηση του κ. Κουκούμη ο εργολάβος αποκατέστησε το πρόβλημα. Στο Κοπανάκι ο Παιδικός σταθμός μεταφέρθηκε στο παλιό Γυμνάσιο Κοπανακίου από ιδιόκτητο κτίριο δημιουργώντας 2 αίθουσες με έξοδα του Δήμου γλυτώνοντας ενοίκια. Στατικά τα σχολικά συγκροτήματα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα και σε συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία έχουν δρομολογηθεί.
ΑΝ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ
Ο Δήμαρχος μίλησε για την περιοδεία Κουκούμη στους παιδικούς σταθμούς διερωτώμενος με ποια ιδιότητα το έπραξε, εκτιμώντας ότι το κείμενο που εξέδωσε εμπεριέχει κινδυνολογίες. Ο κ. Κουκούμης απάντησε ότι μετέχει σε Επιτροπές καθώς τα στοιχεία που τέθηκαν δεν είναι υπερβολικά όπως και τα προβλήματα που τέθηκαν στο έγγραφο με ημιτελή έργα.  Κατήγγειλε ότι έκθεση από την Τεχνική υπηρεσία δεν υπάρχει αναφορά για τα προβλήματα που τέθηκαν, λέγοντας ότι  θα παραιτηθεί αν όσα αναφέρει δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια…… Εισήγηση για το θέμα αυτό έκανε ο σύμβουλος Παιδείας κ. Μερκούρης, μιλώντας για τα σχολεία και την υφιστάμενη κατάσταση όπως έχει καταγραφεί σε τελευταίο έγγραφό του που ήδη δημοσιεύσαμε.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη