google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δικαίωση που σαρώνει στην… έδρα της

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δικαίωση που σαρώνει στην… έδρα της

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς μετρά η Κυπαρισσία και οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α” τοπικής. Ο ΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο, έχοντας πάντως βατό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» του τίτλου. Η διαφορά με πέρυσι είναι ότι η Κυπαρισσία εκμεταλλεύεται στο ξεκίνημα την έδρα της, έχοντας κερδίσει μέχρι τώρα και τα τρία παιχνίδια με Ομόνοια, Απόλλωνα και Δώριο. Με τις δύο τελευταίες ομάδες κατά σύμπτωση αναμετρήθηκε και πέρυσι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές αλλά δεν τις κέρδισε (0-1 με Απόλλωνα, 1-1 με Δώριο).
Ακόμα είχε αναδειχθεί ισόπαλη 0-0 με το Μεσσηνιακό και χρειάστηκε να φθάσουμε στην 6η αγωνιστική για να πάρει η Κυπαρισσία την πρώτη εντός έδρας νίκη (2-0 το Πεταλίδι). Το «4 στα 4″ δίνει ψυχολογία στον ΑΟΚ που έχει μετά την 9η αγωνιστική τα ντέρμπι. Αρα μπορεί να χτίσει ένα καλό σερί και να πάει με άλλον αέρα στα ματς με Εθνικό, Εράνη, Ολυμπιακό, Πάμισο. Αυτό το Σάββατο έχει πάντως ένα αρκετά δύσκολο ματς, καθώς θα αναμετρηθεί στην Καλαμάτα με τον αήττητο Α.Ο. Φαραί που έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις ένα γκολ.
Αν η Κυπαρισσία φύγει με τους τρεις βαθμούς, θα διατηρηθεί μόνη στην κορυφή και ενδεχομένως να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της με δεδομένο ΄ότι την 5η αγωνιστική παίζουν Πάμισος – Εράνη, ενώ Εθνικός και Ολυμπιακός Καλαμάτας δοκιμάζονται εκτός από Διαβολίτσι και Δώριο, αντίστοιχα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη