google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΕΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ..ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

ΝΕΟΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ..ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

ΛΙΓΟ έλειψε να είχε τραγικό τέλος ένας νέος άνθρωπος σε αγροτική περιοχή της ορεινής Τριφυλίας. Αυτή την φορά  τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 35χρονος στην Αυλώνα Τριφυλίας, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε μέσα σε πηγάδι ενώ βρισκόταν σε αγροτική περιοχή ώστε να προβεί σε αγροτικές εργασίες και φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να παραπάτησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. Κοντά στο σημείο ήταν γνωστά του πρόσωπα που κάλεσαν σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέλη της οποίας κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν μετά από ώρα, καθώς και ένα ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά στη Κυπαρισσία
Συνελήφθη, την Κυριακή το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας (1) 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κατοχή κροτίδων...
Συνελήφθη, επίσης την Κυριακή το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, μία (1) 16χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- κροτίδες. Επίσης, αναζητούνται οι γονείς της 16χρονης, η οποίοι κατηγορούνται επιπλέον, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη