google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επιχείρηση εξωστρέφεια στα γραφεία του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος

Επιχείρηση εξωστρέφεια στα γραφεία του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του προγράμματος «Εξωστρέφεια » που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος  με την συνεργασία του ΣΕΒ και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Το πρόγραμμα  στοχεύει: 

•    στην επιμόρφωση των στελεχών των επιχειρήσεων σε θέματα εξαγωγικών διαδικασιών  και έρευνα ξένων αγορών, αναζήτηση συνεργατών στο εξωτερικό, διασφάλιση πληρωμών, τελωνειακά και φορολογικά θέματα, χρηματοδοτικά εργαλεία κ.λ.π.
•     στην ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη , προετοιμασία,  ανάπτυξη  και ενίσχυση του εξωστρεφούς προσανατολισμού των επιχειρήσεων .
•    στην δικτύωση των επιχειρήσεων με διεθνείς ενώσεις,  με εξαγωγικούς φορείς , εμπορικούς ακολούθους  και επιμελητήρια ευρωπαϊκών αλλά και άλλων χωρών.
Το ενδιαφέρον  και η ανταπόκριση  που επέδειξαν   τα στελέχη των επιχειρήσεων  που συμμετείχαν  στο πρώτο μέρος του προγράμματος   ήταν  μεγάλο και σ'Α αυτό συνετέλεσαν και οι έμπειροι εισηγητές . 
Το Πρόγραμμα  συνεχίζεται  αυτή την περίοδο με τη συμβουλευτική υποστήριξη  στις  έδρες των   επιχειρήσεων  και αφού  ολοκληρωθεί και το δεύτερο στάδιο, θα συνεχισθεί  με την δικτύωση της κάθε επιχείρησης.
 Η επιτυχία του προγράμματος  μέχρι τώρα, είχε ως αποτέλεσμα,  επιχειρήσεις και στελέχη επιχειρήσεων  που δεν συμμετείχαν στα 2 πρώτα τμήματα να ζητούν τη δημιουργία και τρίτου τμήματος το οποίο θα ξεκινήσει  στο τέλος του Σεπτεμβρίου, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι εργασίες των δύο πρώτων τμημάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610620815   (9:30 – 15:00) καθημερινά στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος - Βότση 2 & Οθωνος Αμαλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη