google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΟΧΟΣ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟ


ΤΗΝ διεκδίκηση παραμονής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας απαίτησαν οι φορείς σε σύσκεψη που διεξήχθη στο Δημαρχείο με πρωτοβουλία της Λαικής συσπείρωσης Τριφυλίας με την αποστολή υπομνημάτων στο Πρωθυπουργό και κόμματα αλλά και με αγωνιστικές διαθέσεις.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο επικεφαλής της παράταξης Σαράντος Κουκούμης δήλωσε ότι είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που δεν έχει διαψευστεί από τους υπουργούς ενώ ο νέος υπουργός Υγείας διεμήνυσε ότι αν χρειαστεί να βάλει λουκέτα σε ιδρύματα θα το πράξει. Πρέπει να γνωρίζουν όπως συνέχισε ότι οι στόχοι της τρόικας και της πλουτοκρατίας που θέλει να δώσει τομείς του κοινωνικού κράτους στο κεφάλαιο δεν θα σταματήσει πουθενά αλλά εμείς θα δηλώσουμε την αντίθεσή μας. Ζήτησε να ληφθούν αποφάσεις και πρωτοβουλίες με αγωνιστικές αντιδράσεις από φορείς και συλλόγους ώστε να ανατραπεί αυτό το χάλι που διαλύει το νοσοκομείο. Εξήγησε ότι θα γίνουν αγώνες με συγκεκριμένους στόχους μαζί με το Δ.Σ. για να μην περάσει η απόφαση. Εκτίμησε ότι μας ενδιαφέρει το νοσοκομείο πρέπει να προσληφθεί το αναγκαίο προσωπικό μόνιμο και γόνιμο ώστε το νοσοκομείο να στελεχώσει όλες τις κλινικές και μπορεί να θεωρηθεί μικρό νοσοκομείο αλλά επιδιώκουμε να είναι πλήρως λειτουργικό.
Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Η κα Αλέκα Μαρίνη πρόσθεσε ότι το ίδρυμα μπορεί να λειτουργήσει ως φορέας δευτεροβάθμιας φροντίδας εξυπηρετώντας Τριφυλία και Ολυμπία, ενώ η διαμαρτυρία αυτή θα μεταφερθεί με μορφή ψηφίσματος σε όλους τους πολιτικούς φορείς ενώ ο Δήμος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μεσσηνίας και με ιδιώτες γιατρούς της περιοχής να γίνει μια πλατιά κινητοποίηση ώστε να παραμείνει. Κατέληξε λέγοντας ότι η παρουσία κρίθηκε από τους χιλιάδες πολίτες που εξυπηρετούνται αλλά και από την τεράστια προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο σε εποχές κρίσης που χρειαζόμαστε τέτοιες δομές υγείας. Στη σύσκεψη ήταν παρών ο Δήμαρχος Τριφυλίας που μίλησε για τις πάγιες θέσεις του Δήμου και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη