google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

ΤΟ θέμα της πολιτικής προστασίας, του Βιολογικού Κυπαρισσίας αλλά και τις παραλαβές έργων συζήτησε το πρόσφατο Δ.Σ. Τριφυλίας με αποφάσεις κατά πλειοψηφία αλλά και με εξηγήσεις σε σοβαρά θέματα.
Πιο αναλυτικά αρχικά καθορίστηκε η παράταση προμήθειας καυσίμων στο Δήμο για 2 μήνες το μέγιστο μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εξόφλησης. Σε ότι αφορά την κατανομή ποσών για πολιτική προστασία ο εισηγητής Αντιδήμαρχος Γιάννη Κατσούλας τόνισε ότι το ποσό στο Δήμο ανέρχεται σε 79.000 ευρώ για δράσεις σε δάση, χωματερές, υποστήριξη εθελοντικών οργανώσεων, εξοπλισμός και λειτουργικά έξοδα. Η κατανομή θα διεξαχθεί κυρίως σε αγροτικούς δρόμους σε όλες τις ενότητες ενώ θα περιλαμβάνει μέχρι τη προμήθεια καυσίμων. Την προοπτική αυτή ήθελε να ψηφίσει αρχικά και ο Κουκούμης από την ελάσσονα μειοψηφία ως έκτακτη ανάγκη. Πάντως σύμβουλοι ανέφεραν ότι το Δ.Σ. δεν έχει απογαλακτιστεί από τοπικά αιτήματα στη συνολική κατανομή ποσών. Τελικά κατά ψήφισε ο Μερκούρης από την Δ.Ε. Αετού και λευκό ο Κουκούμης μετά από λίγες εξηγήσεις.
Επίσης έγινε τροποποίηση προυπολογισμού για τον Βιολογικό Φιλιατρών, την δημιουργία περιπτέρου στο Σελλά, την προμήθεια λατομικών υλικών ενώ ποσά εντάχθηκαν και για είδη καθαριότητας με το ποσό μετά από τοπικούς διαγωνισμούς αν αγγίζει τις 10.000 ευρώ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη