google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ παρά το δυνατό αέρα ήταν το Φεστιβάλ Γαστρονομίας που έγινε στη παραλία Καλονερού από τους επαγγελματίες με πλούσιο μπουφέ και χορό. Η Πρόεδρος του συλλόγου Επαγγελματιών κα Αθηνά Μέλλου μίλησε για προσπάθεια ανάδειξης του τόπου και του πολιτισμού σε ξένους τουρίστες που προσήλθαν με την βραδιά να κυλά τέλεια. Το Φεστιβάλ γαστρονομίας περιλάμβανε ξεχασμένες παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας που μαγείρεψαν τα μέλη του συλλόγου με τις γυναίκες του χωριού.
Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σπύρος Παπαηλιού τόνισε ότι η βραδιά κύλησε ευχάριστα με μια πρωτοβουλία που θα έχει ανάλογη συνέχεια ώστε να στηριχτεί από όλους τους φορείς στο μέλλον. Διευκρίνισε ότι το Καλονερό έχει συντελέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα άλματα προόδου καταβάλλοντας προσπάθειες που θα αποφέρουν καρπούς. Παράλληλα εκτός από τοπικές γεύσεις ακολούθησε πλούσιο χορευτικό γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι τις βραδινές ώρες ενώ ο χώρος ήταν άρτια οργανωμένος από τους επαγγελματίες που μαζί με την άμαξα που έφερε ο Κυριάκος Λιακάκης στη παραλία έδωσε ένα γιορτινό τόνο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη