google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Δεν παίρνω την Κυπαρισσία…» δηλώνει ο Ντάβαρης, που συναντήθηκε με Ράλλη!

«Δεν παίρνω την Κυπαρισσία…» δηλώνει ο Ντάβαρης, που συναντήθηκε με Ράλλη!

«Άκουσα και εγώ ότι πρόκειται ν’ αναλάβω την ομάδα της Κυπαρισσίας, καθώς δραστηριοποιούμε επαγγελματικά και εκεί, όμως σας δηλώνω πως, παρά τις κρούσεις που μου έγιναν, εγώ δεν προτίθεμαι ν ‘ αναλάβω τον ΑΟΚ, ούτε να συμμετάσχω κατ’ οιονδήποτε τρόπο στα κοινά της εν λόγω πάντα ομάδας…». Αυτά δήλωσε πριν από λίγο ο Κώστας Ντάβαρης για να συμπληρώσει τα εξής: «Παρά ταύτα ο Πανηλειακός αποτελεί οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν για εμένα.
Συναντήθηκα με τους ανθρώπους που λένε ότι θέλουν να πάρουν την ομάδα μας και τους υποσχέθηκα πλήρη βοήθεια σε ότι μου ζητήσουν για να γίνει μία ώρα αρχύτερα αυτό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρουν και να έχουν την δύναμη γι’ αυτό». Ο πρώην (;) διοικητικός ηγέτης του Πανηλειακού πρόσθεσε: «Πριν λίγες μέρες συναντήθηκα τυχαία (!) στην Αθήνα με τον Γιώργο Ράλλη. Μιλήσαμε, τα είπαμε και μου εξομολογήθηκε πως θα συνεχίσει και φέτος στη Μαύρη Θύελλα με σκοπό να την πάει πάση θυσία στη Β’ Εθνική. Του είπα χαράς στο κουράγιο σου και καλή επιτυχία». Το καλύτερο όμως ο Κώστας Ντάβαρης μας το κράτησε μάλλον για το τέλος: «Αυτά προς το παρόν και σύντομα θα τα πούμε και πάλι, όταν έχω να σας πω κάτι πιο σημαντικό και να είστε σίγουροι πως σίγουρα θα έχω…».

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη