google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΟΙ ΕΝΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΣΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΟΙ ΕΝΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

EΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ επίσκεψη πραγματοποίησε η Γραμματεία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Τριφυλίας στο Δήμαρχος Τριφυλίας με σκοπό εκτός από συνάντηση γνωριμίας να καταγραφούν τα προβλήματα, οι λύσεις, η ποιότητα ζωής των κατοίκων και να κατατεθεί το πρώτο υπόμνημα για τη ιεράρχηση των ζητημάτων που αφορούν την περιοχή μας.
Μετά την συνάντηση που κινήθηκε σε επίπεδο διαλόγου και καταγραφής ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας τόνισε ότι κάθε κίνηση πολιτών που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για το Δήμο και το τόπο μας είναι ευπρόσδεκτη από το Δήμο αγκαλιάζοντας τις δράσεις και τη συγκρότησή της με μέγιστο ενδιαφέρον αρχικά για τη Κυπαρισσία σε μια εποχή όπου η εθελοντική δράση είναι αναγκαία από κάθε άλλη εποχή. 
ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
Ο εκπρόσωπος της Κίνησης Ενεργών Πολιτών κ. Παναγιώτης Πολίτης τόνισε ότι σήμερα επισκεφθήκαμε το Δήμαρχο Τριφυλίας ώστε να τεθούν επι τάπητος σοβαρά προβλήματα της πόλης όπως είναι η διαχείριση των σκουπιδιών, ο Βιολογικός καθαρισμός, η ανακύκλωση, τα ερειπωμένα κτίρια που αποτελούν δυσφήμιση για το τόπο μας επιδιώκοντας λύσεις πάνω στα προβλήματα που τέθηκαν σε υπόμνημα που υποβάλαμε. Ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας μας ενημέρωσε και από τη πλευρά μας θα συνεδριάσει η Γραμαμτεία με σκοπό μετά από διάλογο να συγκεκριμενοποιήσουμε ορισμένες προτάσεις ώστε να δοθούν άμεσες λύσεις. 
Εξάλλου σε ερώτηση για το έργο των πολιτών συμπλήρωσε ότι η κίνηση υλοποιήθηκε για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών και σε αυτή τη κατεύθυνση θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το Δήμο, ενώ οι εθελοντικές δράσεις αποτελούν μέρος της δράσης μας αλλά δεν σκοπεύουμε να υποκαταστήσουμε τη λειτουργία και τα καθήκοντα του Δήμου αλλά θα προτείνουμε λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα ως δείγμα προσφοράς. Στη σύσκεψη μέλη της Γραμματείας όπως οι κ. Γιώργος Λαμπάκης, Ελευθερία Νικολοπούλου, Γιάννης Δημοσκότσης, Κ.Τσιούτας, Γ. Κορμάς έθεσαν αναλυτικά ερωτήματα για ζητήματα που άπτονται του Δήμου ώστε να μην υπάρχει έλλειμμα πληροφόρησης στο κοινό όπως το θέμα της καθαριότητας, της καθαρότητας της παραλιακής ζώνης και τον Βιολογικό καθαρισμό ενώ συμφωνήθηκε να διεξαχθεί επίσκεψη της Γραμματείας στις εγκαταστάσεις το

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη