google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ομαλοποιείται η μεταφορά μαθητών από την ορεινή και μη Τριφυλία

Ομαλοποιείται η μεταφορά μαθητών από την ορεινή και μη Τριφυλία

ΤΕΛΟΣ καλό όλα καλά εντός των επομένων ωρών για  190 μαθητές οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν μέρες λόγω της διακοπής μεταφοράς στο σχολείου τους όταν διακόπηκαν δρομολόγια με ταξί από ορεινές περιοχές του Δήμου Τριφυλίας προκαλώντας την οργή των γονιών τους.
Οι αμρόδιοι παραδέχονται ότι οι γεωγραφικές συνθήκες στο Δήμο Τριφυλίας είναι ιδιαίτερα απιτητικές κατά την διάρκεια κυρίως του χειμώνα από Κοινοτικά διαμερίσματα μετά τα λουκέτα σε σχολεία σε χωριά και την κάθοδο μαθητών μόνο στην Κυπαρισσία ή τα Φιλιατρά όπου υπάρχουν μεγάλες σχολικές μονάδες. Αρκετοί γονείς προτίμησαν να συνοδεύσουν μόνοι τους τα παιδιά στα σχολεία τους καθώς αυτή την εβδομάδα μετά την υπόσχεση αποπληρωμής οφειλών στους Δήμους η κατάσταση πρέπει να ομαλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο..
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλο Τριφυλίας σε  θέματα Παιδείας Γιάννη Μερκούρη, επιβεβαίωσε το πρόβλημα για 190 παιδιά στην επικράτεια του Δήμου που έρχονται στα σχολεία τους με ταξί καθώς έγινε αποδέκτης παραπόνων από γονείς..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη