google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χαράτσι στη ΔΕΗ και κοινωνικό Τιμολόγιο με παγίδες..

Χαράτσι στη ΔΕΗ και κοινωνικό Τιμολόγιο με παγίδες..

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ κόντεψαν να πάθουν καταναλωτές της ΔΕΗ όταν αντίκρισαν τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος όχι μόνο εξαιτίας των στρεβλώσεων και ακριβών πλέον κιλοβατώρων αλλά και από το χαράτσι. Την ίδια ώρα οι παγίδες που κρύβει το Κοινωνικό τιμολόγιο κατά την μεταφορά ενός λογαριασμού είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
Στην Τριφυλία η κατάσταση όπως μας αναφέρουν οικογένειες αλλά κυρίως οι Σύλλογοι Πολυτέκνων και Τριών τέκνων είναι τραγική καθώς οι περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια αλλά ούτε τον λογαριασμό καθώς τα εισοδήματά τους το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς είναι πενιχρά. Με δεδομένο βέβαια ότι το Πάσχα δεν θα υπάρχουν δώρα και επιδόματα τότε κατανοούμε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αρκετά παράπονα διατυπώθηκαν ήδη στο γραφείο της ΔΕΗ Φιλιατρών το οποίο είναι αλήθεια ότι δεν ευθύνεται για τα λάθη που παρουσιάστηκαν με τα τετραγωνικά των οικιών και μετά με τα χαράτσια αλλά και την αύξηση στην τιμή της κιλοβατώρας που φαίνεται να μην περνά απαρατήρητη. Μάλιστα σε διακανονισμό ζητούν να υπαχθούν δεκάδες οικογένειες που έχουν αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς εδώ και καιρό...
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ
Η προβολή για το Κοινωνικό τιμολόγιο σύμφωνα με τον kyparissiotis Blog, αποτελεί μια ανάσα αλλά κρύβει παγίδες όπως μας εντόπισαν αρκετοί αναγνώστες πέρα από τα κοινωνικά κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη στερεύοντας τα βαλάντια των πολιτών. Σε μια περίπτωση ενός ζευγαριού από την Κυπαρισσία με ένα παιδί που είναι άνεργοι εδώ και 2 χρόνια για την σύζυγο και 14 μήνες για τον σύζυγο η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. Η νεαρή κοπέλα πέτυχε να αλλάξει το ρολόι της ΔΕΗ για να υπαχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο καθώς ήταν στο όνομα του πατέρα της ενώ είναι ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που μένει. Ο λογαριασμός ρεύματος καθαρής αξίας ήταν 130 ευρώ, το χαράτσι 120 ευρώ περίπου και τα υπόλοιπα 70 ευρώ περίπου αφορούσαν την ....αλλαγή ρολογιού. Της είχαν αναφέρει ότι το κόστος αλλαγής θα ήταν 20 ευρώ αλλά όταν αντίκρισε το λογαριασμό 350 ευρώ έπαθε..σοκ. Ντροπή τους!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη