Στα Φιλιατρά η Χρυσή Αυγή για την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση

Συζήτηση για την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Φιλιατρών δύο Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι κ κ. Στάθης Μπούκουρας (Βουλευτής Κορινθίας) και ο κ. Δημήτρης Κουκούτσης (Βουλευτής Μεσσηνίας) παρουσία περίπου 30 πολιτών. Στην αρχική του εισήγηση ο υπεύθυνος του Γραφείου της Χρυσής Αυγής Κυπαρισσίας Νικήτας Μανδραπήλιας ευχαρίστησε την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών για την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση αυτής της συζήτησης και έκανε μια πολύ σύντομη αναφορά στη δραστηριότητα του Γραφείου της Χρυσής Αυγής στην Κυπαρισσία. Σκοπός της συζήτησης είναι η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα που υπάρχει στην περιοχή, καθώς σχεδόν κάθε μέρα σημειώνεται και μία με δυο κλοπές σε σπίτα Ελλήνων Πολιτών είπε ο κ. Μανδραπήλιας.
Ο Βουλευτής Κορινθίας Στάθης Μπούκουρας είπε ότι οι βουλευτές της Χρυσής αυγής δεν γνωρίζουν νομούς, καθώς και οι 18 είναι βουλευτές Επικρατείας. Εκανε μια αναφορλα στο φαινόμενο που αντιμετώπισε ερχόμενος στην πόλη μας και ρωτώντας που είναι το Δημαρχείο του απάντησαν ένας Βούλγαρος και 2 Αλβανοί. και επεσήμανε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας τα αντιμετωπίζει λίγο πολύ όλη η Ελλάδα όπως και ο νομός από τον οποίο εκλέχθηκε. Στο φαινόμενο αυτό, πρότεινε μέτρα αυτοπροστασίας με οποιονδήποτε τρόπο. Είτε με σκύλο είτε με σιδεριές είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ο Βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης στην δική του αναφορά έκανε λόγο για την εγκληματικότητα λέγοντας ότι ακόμα ο Έλληνας αντέχει. Αντέχει την ληστεία τον βιασμό, τον κατατρεγμό. Παρατήρησε ότι τα Φιλιατρά είναι υπό κατοχή και δεν είναι από τα λίγα τέτοια μέρη. και ανέφερε ότι ο Ελληνικός πληθυσμός μειονεκτεί σε σχέση με τους Ξένους. Αρνήθηκε να μπουν παιδιά της Χρυσής Αυγής στην φυλακή για να μπορούν κάποιοι να είναι βολεμένοι. Όπου υπάρχει ανταπόκριση του κόσμου -και όχι ανταπόκριση ψήφων- η Χρυσή Αυγή θα είναι δίπλα. Ψάχνουν το παραμικρό για να κλείσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής στην φυλακή, και αναφέρθηκε στα Αστυνομικά τμήματα τα οποία θα κλείσουν και θα γίνουν πολυδύναμα τμήματα. Ενα στην Κυπαρισσία, ένα στην Πυλία κλπ.
Ο κ. Κουκούτσης αναφέρθηκε και στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας καθώς όπως είπε μπορεί να διατηρηθεί κάνα χρόνο ακόμα και προέβλεψε οτι θα έχει μικρή διάρκεια ζωής. Κρατιέται για άλλους λόγους εννοώντας πολιτικούς για τις επόμενες εκλογές. Συμπολίτισσα μας (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε δημόσια το όνομα της) ανέφερε μια πρόσφατη εμπειρία της από κλοπή του σπιτιού της και αναρωτήθηκε αν πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Απαντώντας ο κ. Κουκούτσης είπε ότι σε ερώτηση που έθεσε στην Βουλή για την παραβατικότητα πήρε ως απάντηση ότι η Μεσσηνία διαθέτει ομάδα "Σ" και αποκάλυψε ότι τα άτομα που την απαρτίζουν ανέρχονται σε μόλις τέσσερα(!!!!) για όλη την Μεσσηνία. Αναφερόμενη στο πρόβλημα που βιώνει η οικογένεια της με την ανεργία καθώς ο σύζυγος της αν και οικοδόμος δεν εργάζεται και οι Φιλιατρινοί προτιμούν Αλβανούς για δουλεια...
Με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο filiatranews.
Share on Google Plus

About kyparissiotis